Turbūt nėra visiems tokio pažįstamo pyrago kaip obuolių pyragas. Šis desertas geba nukelti ir į saulėtus vaikystės prisiminimus, ir į ateities svajas. Šis pyragas - tai dalelė jaukumo, šilumos ir meilės...
Pagaminsite per: | 50 min. |
Paruošimas
1. Iš pateiktų produktų sumaišome tešlą (gaunasi skysta).
2. Kepimo indą ištepame sviestu ir pabarstome miltais.
3. Sudedame pjaustytus obuolius, pabarstome cinamonu ir cukrumi, užpilame tešlą.
4. Kepame apie 35min. 200'C orkaitėje.
2. Kepimo indą ištepame sviestu ir pabarstome miltais.
3. Sudedame pjaustytus obuolius, pabarstome cinamonu ir cukrumi, užpilame tešlą.
4. Kepame apie 35min. 200'C orkaitėje.
Ingredientai
* 1st. miltų
* 1st. cukraus
* 5 kiaušiniai
* 10 obuolių
* 1st. cukraus
* 5 kiaušiniai
* 10 obuolių
Siųsti atsiliepimą