Obuolių pyrago su riešutais receptas

Nepaprasto skonio obuolių pyragas su jūsų mėgstamais riešutais! Riešutai šiam pyragui suteikia dar subtilesnį skonį ir kvapą.
Pagaminsite per: | 60 min. |
Porcijos: | 12 |
Paruošimas
1. Kiaušinių trynius sumaišykite su cukrumi. Suberkite miltus, įpilkite pieną, cinamoną ir kepimo miltelius.
2. Įmaišykite kiaušinių baltymus ir supilkite tešlą į sviestu išteptą kepimo skardą.
3. Obuolius sutarkuokite ant rupios trintuvės ir išspauskite sultis. Sumaišykite juos su stambiai susmulkintais riešutais ir sluoksniuokite tešlą.
4. Kepkite pyragą orkaitėje, įkaitintoje iki 200 ° C apie 15 minučių. Tuo tarpu kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir grietinėle. Po 15 minučių pyragą išimkite iš orkaitės, užpilkite pagamintu mišiniu, orkaitės temperatūrą sumažinkite iki 180 ° C ir kepkite dar 15 - 20 minučių.
5. Pyragą patiekite kartu su ledais.
2. Įmaišykite kiaušinių baltymus ir supilkite tešlą į sviestu išteptą kepimo skardą.
3. Obuolius sutarkuokite ant rupios trintuvės ir išspauskite sultis. Sumaišykite juos su stambiai susmulkintais riešutais ir sluoksniuokite tešlą.
4. Kepkite pyragą orkaitėje, įkaitintoje iki 200 ° C apie 15 minučių. Tuo tarpu kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir grietinėle. Po 15 minučių pyragą išimkite iš orkaitės, užpilkite pagamintu mišiniu, orkaitės temperatūrą sumažinkite iki 180 ° C ir kepkite dar 15 - 20 minučių.
5. Pyragą patiekite kartu su ledais.
Ingredientai
Pagrindui:
250 g rupių miltų
80 g cukraus
1 a. šaukštelio vanilinio cukraus
3 kiaušinių
200 ml pieno
1 a. šaukštelio kepimo miltelių
1 a. šaukštelio malto cinamono
Įdarui:
400 g obuolių
100 g riešutų
1 a. šaukštelio vanilinio cukraus
100 ml grietinėlės
1 kiaušinio
80 g cukraus
250 g rupių miltų
80 g cukraus
1 a. šaukštelio vanilinio cukraus
3 kiaušinių
200 ml pieno
1 a. šaukštelio kepimo miltelių
1 a. šaukštelio malto cinamono
Įdarui:
400 g obuolių
100 g riešutų
1 a. šaukštelio vanilinio cukraus
100 ml grietinėlės
1 kiaušinio
80 g cukraus
Siųsti atsiliepimą