Obuolių pyrago su riešutais receptas

Nepaprasto skonio obuolių pyragas su jūsų mėgstamais riešutais! Riešutai šiam pyragui suteikia dar subtilesnį skonį ir kvapą.

Pagaminsite per:60 min.
Porcijos:12
Paruošimas
1. Kiaušinių trynius sumaišykite su cukrumi. Suberkite miltus, įpilkite pieną, cinamoną ir kepimo miltelius.

2. Įmaišykite kiaušinių baltymus ir supilkite tešlą į sviestu išteptą kepimo skardą.

3. Obuolius sutarkuokite ant rupios trintuvės ir išspauskite sultis. Sumaišykite juos su stambiai susmulkintais riešutais ir sluoksniuokite tešlą.

4. Kepkite pyragą orkaitėje, įkaitintoje iki 200 ° C apie 15 minučių. Tuo tarpu kiaušinius sumaišykite su cukrumi ir grietinėle. Po 15 minučių pyragą išimkite iš orkaitės, užpilkite pagamintu mišiniu, orkaitės temperatūrą sumažinkite iki 180 ° C ir kepkite dar 15 - 20 minučių.

5. Pyragą patiekite kartu su ledais.
Ingredientai
* Pagrindui:
* 250 g rupių miltų
* 80 g cukraus
* 1 a. šaukštelio vanilinio cukraus
* 3 kiaušinių
* 200 ml pieno
* 1 a. šaukštelio kepimo miltelių
* 1 a. šaukštelio malto cinamono
* Įdarui:
* 400 g obuolių
* 100 g riešutų
* 1 a. šaukštelio vanilinio cukraus
* 100 ml grietinėlės
* 1 kiaušinio
* 80 g cukraus
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: