Pica su kumpiu ir kietuoju sūriu

0
PASIDALINIMAI
0
PERŽIŪROS
Ypatingo skonio pica su rūkytu kumpiu ir kietuoju sūriu, kuri tikrai patiks tikram Lietuviui! Iškepusi pica bus su traškiu kraštu ir sultingu viduriu. Kietasis sūris tiesiog nuostabus.

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:1
Paruošimas
1. Įkaitinkite orkaitę iki 250-270 laipsnių.

2. Iškočiokite tešlą, skersmuo turėtų būti 25-30 cm. Picos pado storis vos keli milimetrai. (Iškočioti plonai)

3. Skardą išklokite kepimo popieriumi ir padėkite picos padą.

4. Susitarkuokite sūrį, susipjaustykite svogūną, česnaką ir kumpį mažais pailgais gabaliukais.

5. Į atskirą indelį įdėkite 3 v. šaukštus pomidorų pastos, įpilkite 1 v. šaukštą alyvuogių aliejaus, tada susmulkintą česnaką, įberkite visų aukščiau išvardintų prieskonių (pagal skonį). Išmaišykite. Jeigu pasta gaunasi tirštoka, įpilkite 1 ar 2 v. šaukštus vandens. Vėl išmaišykite.

6. Gauta skania mase ištepkite į skardą įdėtą picos padą, palikdami 1-2 cm kraštą neužteptą.

7. Sudėkite rūkytą kumpį, tada svogūnus, sūrį ir galiausiai per pusę perpjautus vyšninius pomidorus.

8. Dėkite picą į orkaitę, kuri jau bus įkaitusi iki reikiamos temperatūros. Kepkite iki 8-10 minučių. Picos kraštai turi pagelsti, o sūris išsilydyti ir pradėti burbuliuoti.

9. Skanaus!
Ingredientai
* paruoštos picos tešlos (Receptą rasite čia: -> PICOS PADAS)
* 3 v. šaukštai g. pomidorų pastos (100 proc. pomidorai)
* 2 skiltelės česnako
* 150 g. kietojo sūrio
* 50 g. rūkyto kaimiško kumpio
* 1 vnt svogūno (raudonojo)
* 1 v. šaukštas alyvuogių aliejaus (aukščiausios rūšies)
* kelių vyšninių pomidorų
* raudonėlių
* rozmarinas
* druska
* pipirai
* 2 v. šaukštų vandens
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!
Mindaugas Bružas

Mindaugas Bružas

Redaktorius Turite klausimų ar pastabų? Susisiekite: el. p. redakcija@kaipkada.lt

Susiję Įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.