Soti ir gardi trinta pievagrybių sriuba. Ją paruošti ypač lengva, o skonis dieviškas. Tinka visai šeimai.
Pagaminsite per: | 35 min. |
Kategorija: | Sriubos |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Supjaustome smulkiai svogūną su pievagrybiais ir dedame kepti.
2. Padedam virti ryžius. Į keptuvę (su pievagrybiais) įpilame šiek tiek sultinio ir grietinėlę.
3. Viską kartu su išvirusiais ryžiais supilame į blenderį ir susmulkiname, kol turėsime vientisą masę.
4. Pagardiname pagal poreikį druska ir pipirais.
2. Padedam virti ryžius. Į keptuvę (su pievagrybiais) įpilame šiek tiek sultinio ir grietinėlę.
3. Viską kartu su išvirusiais ryžiais supilame į blenderį ir susmulkiname, kol turėsime vientisą masę.
4. Pagardiname pagal poreikį druska ir pipirais.
Ingredientai
* Pievagrybių (vienos pakuotės arba maždaug 10-15 vnt. nedidelių pievagrybių)
* Svogūno (nedidelio vieno)
* Daržovių sultinio kubelio
* Grietinėlės 200ml.
* Dubenėlis virtų ryžių
* Druska, pipirai pagal poreikį
* Svogūno (nedidelio vieno)
* Daržovių sultinio kubelio
* Grietinėlės 200ml.
* Dubenėlis virtų ryžių
* Druska, pipirai pagal poreikį
Siųsti atsiliepimą