Pievagrybių sriuba

Soti ir gardi trinta pievagrybių sriuba. Ją paruošti ypač lengva, o skonis dieviškas. Tinka visai šeimai.

Pagaminsite per:35 min.
Kategorija:Sriubos
Porcijos:4
Paruošimas
1. Supjaustome smulkiai svogūną su pievagrybiais ir dedame kepti.

2. Padedam virti ryžius. Į keptuvę (su pievagrybiais) įpilame šiek tiek sultinio ir grietinėlę.

3. Viską kartu su išvirusiais ryžiais supilame į blenderį ir susmulkiname, kol turėsime vientisą masę.

4. Pagardiname pagal poreikį druska ir pipirais.
Ingredientai
* Pievagrybių (vienos pakuotės arba maždaug 10-15 vnt. nedidelių pievagrybių)
* Svogūno (nedidelio vieno)
* Daržovių sultinio kubelio
* Grietinėlės 200ml.
* Dubenėlis virtų ryžių
* Druska, pipirai pagal poreikį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button