Pievagrybių sriuba

Soti ir gardi trinta pievagrybių sriuba. Ją paruošti ypač lengva, o skonis dieviškas. Tinka visai šeimai.
Pagaminsite per: | 35 min. |
Kategorija: | Sriubos |
Porcijos: | 4 |
Paruošimas
1. Supjaustome smulkiai svogūną su pievagrybiais ir dedame kepti.
2. Padedam virti ryžius. Į keptuvę (su pievagrybiais) įpilame šiek tiek sultinio ir grietinėlę.
3. Viską kartu su išvirusiais ryžiais supilame į blenderį ir susmulkiname, kol turėsime vientisą masę.
4. Pagardiname pagal poreikį druska ir pipirais.
2. Padedam virti ryžius. Į keptuvę (su pievagrybiais) įpilame šiek tiek sultinio ir grietinėlę.
3. Viską kartu su išvirusiais ryžiais supilame į blenderį ir susmulkiname, kol turėsime vientisą masę.
4. Pagardiname pagal poreikį druska ir pipirais.
Ingredientai
Pievagrybių (vienos pakuotės arba maždaug 10-15 vnt. nedidelių pievagrybių)
Svogūno (nedidelio vieno)
Daržovių sultinio kubelio
Grietinėlės 200ml.
Dubenėlis virtų ryžių
Druska, pipirai pagal poreikį
Svogūno (nedidelio vieno)
Daržovių sultinio kubelio
Grietinėlės 200ml.
Dubenėlis virtų ryžių
Druska, pipirai pagal poreikį
Siųsti atsiliepimą