Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Pita su šonkauliukų mėsa (Grill kepsninėje)

Jeigu mėgstate kiaulienos šonkauliukus, tačiau manote, kad juos nėra patogu valgyti? Tuomet šie šonkauliai yra tikrai jums, nes jie yra be kaulų. Tai skanus užkandis, patiekiamas su pita.

Pagaminsite per:145 min.
Porcijos:8
Paruošimas
1. Įkaitinkite anglį savo kepsninėje (Kamado ar Big Green Egg). Kaitinkite su gaubtu, vienkartiniu riebalų rinkikliu ir nerūdijančio plieno stovu iki 140 ° C.

2. Tuo tarpu šonkaulius sudėkite į dubenį. Česnaką nulupkite ir smulkiai supjaustykite. Šonkaulius apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir gerai išmaišykite. Pabarstykite paprika, kario milteliais, jūros druska ir česnaku. Šonkaulius gerai įtrinkite šiais prieskoniais.

3. Šonkaulius paskirstykite ant apvalios perforuotos kepimo skardos, padėkite ant stovo ir uždarykite kepsninės dangtį. Kepkite 2 valandas.

4. Išimkite šonkaulius ir padėkite juos į apvalią keptuvę. Įkaitinkite kepsninę iki 180 ° C.

5. Sumaišykite padažo ingredientus ir sutepkite šonkaulius. Padėkite riebalų surinkimo indą ant stovo ir uždarykite dangtį. Leiskite šonkauliams virti dar 15 minučių, 2–3 kartus sutepkite paruoštu padažu.

6. Agurką supjaustykite labai plonomis juostelėmis. Pašalinkite sėklas iš čili pipirų ir supjaustykite svogūnų laiškus plonais žiedais.

7. Išimkite šonkauliukus iš kepsninės. Atverkite pita ir padėkite šonkaulius. Papuoškite agurko, čili pipiro, svogūnų laiškų ir kalendros šakele.
Ingredientai
* Šonkauliukai (šonkauliukai be kaulų) 1 kg
* Česnakai 2 skiltelės
* Alyvuogių aliejus 2 šaukštai
* Kario milteliai 1 v. šaukštas
* Rūkytų paprikų milteliai (saldūs) 1 v. šaukštas
* Rupi jūros druska 1 v. šaukštas
* Padažui:
* Juodųjų pupelių ir česnakų padažas 2 a. šaukšteliai
* Austrių padažas 2 a. šaukšteliai
* Imbierų sirupas 2 a. šaukšteliai
* Prie šonkauliukų:
* Agurko - 1 vnt
* Raudonasis ispaniškas čili 1 vnt
* Svogūnų laiškų 1 ryšulėlis
* Pita 8 vnt
* Kalendros 8 šakelės
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Panašus straipsniai