Šiam receptui tinka bet kokia raudona žuvis - lašiša, upėtakis ir kt. Iš patirties skaniausiai gaunasi su lašiša. Pomidorų ir kokosų pieno derinys suteikia labai malonų skonį, kuris puikiai dera su lašiša.
Pagaminsite per: | 40 min. |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Smulkiai supjaustykite svogūną ir česnaką. Lašišą supjaustykite kubeliais, vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau. Gilioje keptuvėje ant vidutinės ugnies pašildykite 2 v. šaukštus aliejaus. Sudėkite svogūnus ir pakepinkite maišant 2 minutes.
2. Suberkite pipirus ir pakepinkite, maišydami, dar 3–4 minutes.
3. Sudėkite česnaką ir vyšninius pomidorus.
4. Virkite, maišydami, 1 minutę. Tada įpilkite pomidorų pastos ir virkite, maišydami, dar minutę. Supilkite kokosų pieną, išmaišykite ir troškinkite ant vidutinės ugnies apie 10 minučių.
5. Įdėkite druskos ir cukraus pagal skonį. Sudėkite žuvį.
6. Išmaišykite, uždenkite ir troškinkite 10 minučių. Nukelkite nuo ugnies, suberkite susmulkintą baziliką. Skanaus.
2. Suberkite pipirus ir pakepinkite, maišydami, dar 3–4 minutes.
3. Sudėkite česnaką ir vyšninius pomidorus.
4. Virkite, maišydami, 1 minutę. Tada įpilkite pomidorų pastos ir virkite, maišydami, dar minutę. Supilkite kokosų pieną, išmaišykite ir troškinkite ant vidutinės ugnies apie 10 minučių.
5. Įdėkite druskos ir cukraus pagal skonį. Sudėkite žuvį.
6. Išmaišykite, uždenkite ir troškinkite 10 minučių. Nukelkite nuo ugnies, suberkite susmulkintą baziliką. Skanaus.
Ingredientai
* Svogūno 1 vnt
* Česnakų 3 skiltelės
* Saldžiųjų pipirų 2 vnt
* Vyšninių pomidorų 150 g
* Pomidorų pastos 2 šaukštai
* Kokosų pieno 400 ml
* Druskos ir cukraus pagal skonį
* Lašišos 800 g
* Česnakų 3 skiltelės
* Saldžiųjų pipirų 2 vnt
* Vyšninių pomidorų 150 g
* Pomidorų pastos 2 šaukštai
* Kokosų pieno 400 ml
* Druskos ir cukraus pagal skonį
* Lašišos 800 g
Siųsti atsiliepimą