Jogurtinis pyragas su šokolado drožlėmis – tai desertas, mėgstamas dėl savo minkštumo, puošnumo ir lengvumo paruošimo. Patiekite jį desertui ir sulaukite daug komplimentų iš artimųjų.
Pagaminsite per: | 60 min. |
Kategorija: | Pyragai |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Atskirkite trynius nuo baltymų. Dubenyje išplakti kiaušinių trynius su cukrumi.
2. Sumaišykite kepimo miltelius, kukurūzų krakmolą, graikišką jogurtą ir išplaktus kiaušinių trynius.
3. Išplaktus kiaušinių baltymus supilti į masę. Švelniai išmaišykite, tada suberkite šokolado drožles ir vėl išmaišykite.
4. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą apvalią formą ir kepkite 170°C, 1 valandą.
5. Prieš patiekdami pyragą apibarstykite cukraus pudra.
2. Sumaišykite kepimo miltelius, kukurūzų krakmolą, graikišką jogurtą ir išplaktus kiaušinių trynius.
3. Išplaktus kiaušinių baltymus supilti į masę. Švelniai išmaišykite, tada suberkite šokolado drožles ir vėl išmaišykite.
4. Tešlą supilkite į kepimo popieriumi išklotą apvalią formą ir kepkite 170°C, 1 valandą.
5. Prieš patiekdami pyragą apibarstykite cukraus pudra.
Ingredientai
* graikiškas jogurtas 400 g
* Kiaušiniai 4 vnt
* Kukurūzų krakmolas 4 šaukštai
* Kepimo milteliai 1/2 šaukšto
* Cukrus 3 šaukštai
* Šokoladas 40 g
* Kiaušiniai 4 vnt
* Kukurūzų krakmolas 4 šaukštai
* Kepimo milteliai 1/2 šaukšto
* Cukrus 3 šaukštai
* Šokoladas 40 g
Siųsti atsiliepimą
Kristijonas
2023-01-06 16:02
Labai skanus