“Raffaello” tortas

Raffaello - tai kokosinis džiaugsmas ir svajonė. Šis tortas - dar skanesnė šio, jau klasika tapusio, saldumyno variacija. Paragaukite...

Pagaminsite per:70 min.
Porcijos:8
Paruošimas
1. Receptas skirtas 20 cm skersmens torto formai.

2. Norėdami gaminti tešlą, sumaišykite ištirpintą sviestą, cukrų, miltus, skysčius ir kokosus. Gautą masę tolygiai paskirstykite kepimo popieriumi padengtoje kepimo formoje ir 30 minučių atvėsinkite šaldytuve.

3. Kepkite pyragą orkaitėje, įkaitintoje iki 200 ° C 15 minučių, iki auksinės rudos spalvos ir atvėsinkite.

4. Kremui želatiną išbrinkinkite šaltame vandenyje pagal instrukcijas. Paskrudinkite migdolus sausoje keptuvėje.

5. Sumaišykite kondensuotą pieną, kokosų pieną ir vanilinį cukrų iki vientisos masės.

6. Išbrinkusią želatiną kaitinkite ant silpnos ugnies, kol visiškai ištirps. Į ištirpintą želatiną įpilkite 4-5 šaukštus kokosų mišinio, sumaišykite ir supilkite į likusį kokosų mišinį. Vėl gerai išmaišykite ir 30 minučių palaikykite šaldytuve.

7. Suplakite grietinėlę, išimkite sukietėjusį kremą iš šaldytuvo ir permaišykite jį mikseriu. Suberkite migdolus ir lengvai išmaišykite plaktą grietinėlę.

8. Aplink atvėsusį pyragą pritvirtinkite žiedą nuo nuimamos formos, užpildykite formą kremu, išlyginkite ir padėkite į šaldytuvą mažiausiai 4 valandoms (geriausia per naktį). Papuoškite pyragą skrudintomis migdolo puselėmis ir kokoso drožlėmis. Skanaus !!!
Ingredientai
Pagrindui:
sviesto: 100 g
cukraus: 50 g
miltų: 100 g
kokosų drožlių: 50 g
kokosų likerio: 1 valgomasis šaukštas
Kremui:
želatinos: 10 lapelių
kondensuoto pieno: 1 skardinė (400 ml)
kokosų pieno: 1 skardinė (400 ml)
vanilinio cukraus: 1 paketėlis
grietinėlės: 250 ml
nuluptų migdolų: 100 g
Papuošimui:
pjaustytų migdolų
kokosų drožlių
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button