Raffaello - tai kokosinis džiaugsmas ir svajonė. Šis tortas - dar skanesnė šio, jau klasika tapusio, saldumyno variacija. Paragaukite...
Pagaminsite per: | 70 min. |
Porcijos: | 8 |
Paruošimas
1. Receptas skirtas 20 cm skersmens torto formai.
2. Norėdami gaminti tešlą, sumaišykite ištirpintą sviestą, cukrų, miltus, skysčius ir kokosus. Gautą masę tolygiai paskirstykite kepimo popieriumi padengtoje kepimo formoje ir 30 minučių atvėsinkite šaldytuve.
3. Kepkite pyragą orkaitėje, įkaitintoje iki 200 ° C 15 minučių, iki auksinės rudos spalvos ir atvėsinkite.
4. Kremui želatiną išbrinkinkite šaltame vandenyje pagal instrukcijas. Paskrudinkite migdolus sausoje keptuvėje.
5. Sumaišykite kondensuotą pieną, kokosų pieną ir vanilinį cukrų iki vientisos masės.
6. Išbrinkusią želatiną kaitinkite ant silpnos ugnies, kol visiškai ištirps. Į ištirpintą želatiną įpilkite 4-5 šaukštus kokosų mišinio, sumaišykite ir supilkite į likusį kokosų mišinį. Vėl gerai išmaišykite ir 30 minučių palaikykite šaldytuve.
7. Suplakite grietinėlę, išimkite sukietėjusį kremą iš šaldytuvo ir permaišykite jį mikseriu. Suberkite migdolus ir lengvai išmaišykite plaktą grietinėlę.
8. Aplink atvėsusį pyragą pritvirtinkite žiedą nuo nuimamos formos, užpildykite formą kremu, išlyginkite ir padėkite į šaldytuvą mažiausiai 4 valandoms (geriausia per naktį). Papuoškite pyragą skrudintomis migdolo puselėmis ir kokoso drožlėmis. Skanaus !!!
2. Norėdami gaminti tešlą, sumaišykite ištirpintą sviestą, cukrų, miltus, skysčius ir kokosus. Gautą masę tolygiai paskirstykite kepimo popieriumi padengtoje kepimo formoje ir 30 minučių atvėsinkite šaldytuve.
3. Kepkite pyragą orkaitėje, įkaitintoje iki 200 ° C 15 minučių, iki auksinės rudos spalvos ir atvėsinkite.
4. Kremui želatiną išbrinkinkite šaltame vandenyje pagal instrukcijas. Paskrudinkite migdolus sausoje keptuvėje.
5. Sumaišykite kondensuotą pieną, kokosų pieną ir vanilinį cukrų iki vientisos masės.
6. Išbrinkusią želatiną kaitinkite ant silpnos ugnies, kol visiškai ištirps. Į ištirpintą želatiną įpilkite 4-5 šaukštus kokosų mišinio, sumaišykite ir supilkite į likusį kokosų mišinį. Vėl gerai išmaišykite ir 30 minučių palaikykite šaldytuve.
7. Suplakite grietinėlę, išimkite sukietėjusį kremą iš šaldytuvo ir permaišykite jį mikseriu. Suberkite migdolus ir lengvai išmaišykite plaktą grietinėlę.
8. Aplink atvėsusį pyragą pritvirtinkite žiedą nuo nuimamos formos, užpildykite formą kremu, išlyginkite ir padėkite į šaldytuvą mažiausiai 4 valandoms (geriausia per naktį). Papuoškite pyragą skrudintomis migdolo puselėmis ir kokoso drožlėmis. Skanaus !!!
Ingredientai
* Pagrindui:
* sviesto: 100 g
* cukraus: 50 g
* miltų: 100 g
* kokosų drožlių: 50 g
* kokosų likerio: 1 valgomasis šaukštas
* Kremui:
* želatinos: 10 lapelių
* kondensuoto pieno: 1 skardinė (400 ml)
* kokosų pieno: 1 skardinė (400 ml)
* vanilinio cukraus: 1 paketėlis
* grietinėlės: 250 ml
* nuluptų migdolų: 100 g
* Papuošimui:
* pjaustytų migdolų
* kokosų drožlių
* sviesto: 100 g
* cukraus: 50 g
* miltų: 100 g
* kokosų drožlių: 50 g
* kokosų likerio: 1 valgomasis šaukštas
* Kremui:
* želatinos: 10 lapelių
* kondensuoto pieno: 1 skardinė (400 ml)
* kokosų pieno: 1 skardinė (400 ml)
* vanilinio cukraus: 1 paketėlis
* grietinėlės: 250 ml
* nuluptų migdolų: 100 g
* Papuošimui:
* pjaustytų migdolų
* kokosų drožlių
Siųsti atsiliepimą