Raudonųjų serbentų uogienė su bananais ir romu

Pasiruoškite žiemai puikios serbentų uogienės su bananais ir romu! Tobulo skonio!

Pagaminsite per:50 min.
Porcijos:10
Paruošimas
1. Serbentus perrenkame, nuplauname, nusausiname. Bananus supjaustome nedideliais kubeliais. Nutarkuojame citrinos žievelės geltoną dalį, šiek tiek išspaudžiame sulčių, likusią dalį nulupame ir smulkiai supjaustome.

2. Į puodą, kuriame virsime, sudedame uogas, bananus, citriną ir sultis, užpilame cukrumi ir paliekame, kad pastovėtų kelias valandas arba per naktį.

3. Tuomet užkaičiame puodą, užverdame ir, sumažinę kaitrą, pamaišydami, verdame apie 30 minučių. Pabaigoje įpilame 2 šaukštus romo, paverdame dar 5 - 10 minučių. Karštą uogienę išpilstome į iškaitintus stiklainėlius, užsukame steriliais dangteliais ir apvertę paliekame, kad pastovėtų kol atvės.
Ingredientai
* 500 g raudonųjų serbentų
* 500 g bananų
* 500 g cukraus
* 1 citrinos
* 2 v. š. romo
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: