Labai lengvos ir greitai paruošiamos salotos. Tinka prie įvairių mėsos patiekalų.
Pagaminsite per: | 10 min. |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Agurkus, ridikėlius ir svogūnus supjaustome plonais apskritimais. Krapus susmulkiname ir suberiame į dubenį su daržovėmis.
2. Užpilui sumaišome aliejų, garstyčias, druską, pipirus ir citrinos sultis.
3. Užpilame ant daržovių ir išmaišome.
2. Užpilui sumaišome aliejų, garstyčias, druską, pipirus ir citrinos sultis.
3. Užpilame ant daržovių ir išmaišome.
Ingredientai
* 2 agurkų
* 15 ridikėlių
* 1 mėlynojo svogūno
* krapų
* 1 v. š. alyvuogių aliejaus
* 1/2 citrinos sulčių
* 1 a.š. Dižono garstyčių
* druskos, pipirų
* 15 ridikėlių
* 1 mėlynojo svogūno
* krapų
* 1 v. š. alyvuogių aliejaus
* 1/2 citrinos sulčių
* 1 a.š. Dižono garstyčių
* druskos, pipirų
Siųsti atsiliepimą