Ridikėlių ir agurkų salotos
Labai lengvos ir greitai paruošiamos salotos. Tinka prie įvairių mėsos patiekalų.
Pagaminsite per: | 10 min. |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Agurkus, ridikėlius ir svogūnus supjaustome plonais apskritimais. Krapus susmulkiname ir suberiame į dubenį su daržovėmis.
2. Užpilui sumaišome aliejų, garstyčias, druską, pipirus ir citrinos sultis.
3. Užpilame ant daržovių ir išmaišome.
2. Užpilui sumaišome aliejų, garstyčias, druską, pipirus ir citrinos sultis.
3. Užpilame ant daržovių ir išmaišome.
Ingredientai
2 agurkų
15 ridikėlių
1 mėlynojo svogūno
krapų
1 v. š. alyvuogių aliejaus
1/2 citrinos sulčių
1 a.š. Dižono garstyčių
druskos, pipirų
15 ridikėlių
1 mėlynojo svogūno
krapų
1 v. š. alyvuogių aliejaus
1/2 citrinos sulčių
1 a.š. Dižono garstyčių
druskos, pipirų
Siųsti atsiliepimą