Ridikėlių ir agurkų salotos

Labai lengvos ir greitai paruošiamos salotos. Tinka prie įvairių mėsos patiekalų.

Pagaminsite per:10 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Agurkus, ridikėlius ir svogūnus supjaustome plonais apskritimais. Krapus susmulkiname ir suberiame į dubenį su daržovėmis.

2. Užpilui sumaišome aliejų, garstyčias, druską, pipirus ir citrinos sultis.

3. Užpilame ant daržovių ir išmaišome.
Ingredientai
2 agurkų
15 ridikėlių
1 mėlynojo svogūno
krapų
1 v. š. alyvuogių aliejaus
1/2 citrinos sulčių
1 a.š. Dižono garstyčių
druskos, pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button