Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Ruošiame skaniausias spurgas iš mielinės tešlos

Tiesiog tobulo skonio spurgos su mieline tešla. Skaniausios su arbata arba kakava. Išbandykite šį tobulą receptą.

Pagaminsite per:60 min.
Kategorija:Desertai
Virtuvė:Lietuviška
Porcijos:6
Paruošimo būdas:Kepimas
Paruošimas
1. Miltus reikia persijoti į dubenį. Tokiu būdu miltai bus praturtinami deguonimi, o tai geriausiai atsispindės tešlos kokybėje. Padarykite duobutę, įpilkite į ją stiklinę šilto pieno ir lydyto sviesto. Įmuškite kiaušinius ir supilkite šiltame piene atskiestas mieles, romą. Jei pamiršite pašildyti pieną, mielės nesuaktyvės.

2. Įberkite šiek tiek druskos ir iš karto suberkite razinas. Masę išmaišykite. Mišinys turi tapti kaip kremas. Dabar masę reikia palikti pastovėti, kad ji papilnėtų.

3. Kitame etape pereiname prie kepimo. Į keptuvę reikia supilti aliejų ir pašildyti. Tešlą išgriebkite šaukštu ir atsargiai dėkite į aliejų kepti. Spurgas reikia kepti iš abiejų pusių. Iškeptas spurgas dėkite į lėkštę ir pabarstykite cukraus pudra. Gero apetito!
Ingredientai
* miltai - 500 g;
* pienas - 1 stiklinė;
* sviestas - 1 valg. šaukštas;
* vištų kiaušiniai - 2 vnt .;
* mielės (gyvos) - 1 šaukštelis;
* romas - 1 valgomasis šaukštas;
* razinos - 25 g;
* druska - 1 arbatinis šaukštelis;
* saulėgrąžų aliejus;
* cukraus pudra su vanile - 1 a. š.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *