Jei mėgstate saldžius sūrio pyragus, bet norite apriboti cukraus naudojimą, o nemėgstate medaus ar esate alergiški, tuomet šis receptas jums patiks.
Pagaminsite per: | 30 min. |
Kategorija: | Pyragai |
Virtuvė: | Lietuviška |
Porcijos: | 4 |
Paruošimo būdas: | Kepimas |
Paruošimas
1. Sūrį su bananais ir tryniais sutrinkite plaktuvu iki vientisos masės.
2. Jei norite, galite pridėti vanilino arba vanilinio cukraus. Tai taip pat sūrio pyragams suteiks papildomo saldumo.
3. Į sūrį suberkite 50 g miltų ir išmaišykite.
4. Paviršių pabarstykite likusiais miltais ir išklokite sūrio tešlą, iškočiokite, padalinkite į dvi dalis, kiekvieną padalinkite į 8 lygias dalis.
5. Dabar formuokite sūrio pyragus: kiekvieną gabalėlį apvoliokite miltuose ir stikline formuokite plokščius sūrio pyragus, šiek tiek išlyginkite.
6. Įkaitinkite keptuvę ir ištirpinkite sviestą. Išdėliokite sūrio pyragus ir kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos iš vienos pusės ir iš kitos pusės po uždarytu dangčiu.
2. Jei norite, galite pridėti vanilino arba vanilinio cukraus. Tai taip pat sūrio pyragams suteiks papildomo saldumo.
3. Į sūrį suberkite 50 g miltų ir išmaišykite.
4. Paviršių pabarstykite likusiais miltais ir išklokite sūrio tešlą, iškočiokite, padalinkite į dvi dalis, kiekvieną padalinkite į 8 lygias dalis.
5. Dabar formuokite sūrio pyragus: kiekvieną gabalėlį apvoliokite miltuose ir stikline formuokite plokščius sūrio pyragus, šiek tiek išlyginkite.
6. Įkaitinkite keptuvę ir ištirpinkite sviestą. Išdėliokite sūrio pyragus ir kepkite ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos iš vienos pusės ir iš kitos pusės po uždarytu dangčiu.
Ingredientai
* 450 g saldus sūris, apie 5% riebumo
* 2 prinokusių bananų
* 2 kiaušinių trynių
* 100 g miltų
* 50 g sviesto kepimui
* 2 prinokusių bananų
* 2 kiaušinių trynių
* 100 g miltų
* 50 g sviesto kepimui
Siųsti atsiliepimą