Neįprastas, bet labai puikus šašlykų receptas! Vos per 3-4 val. mėsa jau paruošta kepti šašlykinėje arba kepsninėje. Išbandykite!
Pagaminsite per: | 60 min. |
Porcijos: | 6 |
Paruošimas
1. Svogūnus supjaustykite pusžiedžiais, sudėkite į didelį dubenį, apibarstykite druska ir stipriai sumaigykite rankomis, kad išsiskirtų svogūnų sultys.
2. Kiaulienos sprandinę pjaustykite 2-3 cm dydžio gabalėliais, sudėkite į dubenį, įdėkite prieskonių, išmaišykite ir dar kartą stipriai sumaigykite rankomis.
3. Užpilkite pomidorų sulčių tiek, kad sprandinės gabaliukai būtų apsemti. Šašlykus palikite marinuotis pusdienį šaldytuve. Kepkite šašlykinėje arba kepsninėje. Skanaus!
2. Kiaulienos sprandinę pjaustykite 2-3 cm dydžio gabalėliais, sudėkite į dubenį, įdėkite prieskonių, išmaišykite ir dar kartą stipriai sumaigykite rankomis.
3. Užpilkite pomidorų sulčių tiek, kad sprandinės gabaliukai būtų apsemti. Šašlykus palikite marinuotis pusdienį šaldytuve. Kepkite šašlykinėje arba kepsninėje. Skanaus!
Ingredientai
* Kiaulienos sprandinės 1 kg
* Svogūnai 2-3 vnt
* Pomidorų sultys (pakeliuose)
* Druska
* Pipirai
* Prieskoniai šašlykams
* Svogūnai 2-3 vnt
* Pomidorų sultys (pakeliuose)
* Druska
* Pipirai
* Prieskoniai šašlykams
Siųsti atsiliepimą