Skrebučiai su abrikosų džemu

Gan saldūs, bet labai skanūs skrebučiai su abrikosų džemu. Tinka prie kavos arba arbatos!

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Arbatą užpilkite 100 ml karšto vandens ir palikite 2 minutes nusistovėti. Išmaišykite cukrų ir šiek tiek ataušinkite. Kiaušinį išplakite su tryniu ir sumaišykite su arbata.

2. Duoną supjautykite trikampiais. Merkite visus gabalėlius į plakinį, palaikykite, kad gerai įmirktų, ir sudėkite vieną ant kito į dubenėlį.

3. Ištirpinkite keptuvėje sviestą, išdėliokite duoną, uždenkite dangčiu ir kepkite po 2 minutes iš abiejų pusių. Tada riekes aptepkite džemu, pabarstykite cinamonu ir pakaitinkite uždengtoje keptuvėje dar minutę. Patiekite su arbata.
Ingredientai
* 4 riekučių padžiūvusios skrudinamosios duonos
* kiaušinio
* kaušinio trynio
* pakelio arbatos 'Earl grey'
* šaukštelio cukraus
* 20 g sviesto
* 2 šaukštų abrikosų džemo
* 0,5 šaukštelio malto cinamono
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Back to top button