Skrebučiai su abrikosų džemu

Gan saldūs, bet labai skanūs skrebučiai su abrikosų džemu. Tinka prie kavos arba arbatos!

Pagaminsite per:15 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Arbatą užpilkite 100 ml karšto vandens ir palikite 2 minutes nusistovėti. Išmaišykite cukrų ir šiek tiek ataušinkite. Kiaušinį išplakite su tryniu ir sumaišykite su arbata.

2. Duoną supjautykite trikampiais. Merkite visus gabalėlius į plakinį, palaikykite, kad gerai įmirktų, ir sudėkite vieną ant kito į dubenėlį.

3. Ištirpinkite keptuvėje sviestą, išdėliokite duoną, uždenkite dangčiu ir kepkite po 2 minutes iš abiejų pusių. Tada riekes aptepkite džemu, pabarstykite cinamonu ir pakaitinkite uždengtoje keptuvėje dar minutę. Patiekite su arbata.
Ingredientai
* 4 riekučių padžiūvusios skrudinamosios duonos
* kiaušinio
* kaušinio trynio
* pakelio arbatos 'Earl grey'
* šaukštelio cukraus
* 20 g sviesto
* 2 šaukštų abrikosų džemo
* 0,5 šaukštelio malto cinamono
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: