Šokoladiniai – apelsininiai ledai
Šie ledai - ypatingo skonio bei aromato junginys. Patiks tiek klasikinio skonio mėgėjams, tiek norintiems išbandyti kažką naujo.
Pagaminsite per: | 15 min. |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Nutarkuokite apelsino žievelę ir išspauskite sultis.
2. Avokadą nulupkite ir supjaustykite dideliais gabalėliais.
3. Į maišytuvą sudėkite avokadą, apelsino žievelę ir sultis, medų, kakavos miltelius. Malkite iki vientisos masės.
4. Įmaišykite juodojo šokolado gabaliukus (galite susmulkinti peiliu ar sutarkuoti) į gautą masę ir padėkite į šaldiklį 6-10 valandų.
2. Avokadą nulupkite ir supjaustykite dideliais gabalėliais.
3. Į maišytuvą sudėkite avokadą, apelsino žievelę ir sultis, medų, kakavos miltelius. Malkite iki vientisos masės.
4. Įmaišykite juodojo šokolado gabaliukus (galite susmulkinti peiliu ar sutarkuoti) į gautą masę ir padėkite į šaldiklį 6-10 valandų.
Ingredientai
Avokadas (labai geria prinokęs): 1 vienetas
Kakavos milteliai: 3 šaukštai
Apelsinas: 1 vienetas
Juodasis šokoladas (mažiausiai 70% kakavos): 50 g
Medus: 3 šaukštai
Kakavos milteliai: 3 šaukštai
Apelsinas: 1 vienetas
Juodasis šokoladas (mažiausiai 70% kakavos): 50 g
Medus: 3 šaukštai
Siųsti atsiliepimą