Dalijamės puikaus ir skanaus šokoladinio blynų pyrago receptu.
Pagaminsite per: | 60 min. |
Kategorija: | Pyragai |
Porcijos: | 5 |
Paruošimas
1. Tešla blynams: sumaišyti visus sausus ingredientus, supilti kiaušinius, aliejų, pieną ir išmaišyti iki vientisos masės.
2. Gerai įkaitinkite keptuvę, kepkite blynus.
3. Kremas: į grietinę suberti vanilinį cukrų, cukraus pudrą ir gerai išmaišyti.
4. Surinkite tortą: kiekvieną blyną patepkite kremu, viršų ir šonus taip pat kremu. Įdėkite pyragą į šaldytuvą kelioms valandoms ir galėsite valgyti!
2. Gerai įkaitinkite keptuvę, kepkite blynus.
3. Kremas: į grietinę suberti vanilinį cukrų, cukraus pudrą ir gerai išmaišyti.
4. Surinkite tortą: kiekvieną blyną patepkite kremu, viršų ir šonus taip pat kremu. Įdėkite pyragą į šaldytuvą kelioms valandoms ir galėsite valgyti!
Ingredientai
* Pagrindas:
* kakava - 2 šaukštai
* miltai - 200 g
* druska - 0,5 šaukštelio
* kepimo milteliai - 1 šaukštelis
* kiaušiniai - 2 vnt
* aliejus - 70 ml
* pienas - 150 ml
* Kremas:
* grietinė - 300 ml
* vanilinis cukrus - 5 g
* cukraus pudra - 100 g
* kakava - 2 šaukštai
* miltai - 200 g
* druska - 0,5 šaukštelio
* kepimo milteliai - 1 šaukštelis
* kiaušiniai - 2 vnt
* aliejus - 70 ml
* pienas - 150 ml
* Kremas:
* grietinė - 300 ml
* vanilinis cukrus - 5 g
* cukraus pudra - 100 g
Siųsti atsiliepimą