Šokoladinis pyragas su varške ir “Oreo” sausainiais

Kai už lango darosi vis vėsiau, siūlome orkaitėje išsikepti šį tobulo skonio pyragą. Valgykite užsigerdami arbata ar kava!

Pagaminsite per:75 min.
Porcijos:8
Paruošimas
1. Šokoladą ištirpiname ant silpnos ugnies kartu su sviestu. Kiaušinius išplakame su cukrumi, supilame į šokoladą, išmaišome. Miltus sumaišome su kakava ir kepimo milteliais ir šį mišinį įmaišome į skystąją masę. Sausainius sulaužome į 4 - 6 dalis ir suberiame į tešlą. Kelis pasiliekame papuošimui.

2. Į varškę beriame cukrų, gerai išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, pilame sultis ir dedame krakmolą. Išmaišome.

3. Į kepimo skardą dedame maždaug 2/3 šokoladinės tešlos, išlyginame, sudedame varškės masę ir ant viršaus išdėliojame šokoladinės masės likutį. Papuošiame likusiais sausainiais ir dedame kepti į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug 45 - 60 minučių.

4. Valgome visiškai atvėsusį.
Ingredientai
Pagrindui:
150 g šokolado;
100 g sviesto;
4 v. š. cukraus;
2 kiaušinių;
4 kupinų v. š. miltų;
1 v. š. kakavos;
0,5 a. š. kepimo miltelių;
175 g "Oreo" sausainių;
Varškės sluoksniui:
800 g kreminės varškės;
8 v. š. cukraus;
2 kiaušinių;
1 citrinos nutarkuotos žievelės;
1 citrinos sulčių;
3-4 v. š. bulvių krakmolo.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button