Kai už lango darosi vis vėsiau, siūlome orkaitėje išsikepti šį tobulo skonio pyragą. Valgykite užsigerdami arbata ar kava!
Pagaminsite per: | 75 min. |
Porcijos: | 8 |
Paruošimas
1. Šokoladą ištirpiname ant silpnos ugnies kartu su sviestu. Kiaušinius išplakame su cukrumi, supilame į šokoladą, išmaišome. Miltus sumaišome su kakava ir kepimo milteliais ir šį mišinį įmaišome į skystąją masę. Sausainius sulaužome į 4 - 6 dalis ir suberiame į tešlą. Kelis pasiliekame papuošimui.
2. Į varškę beriame cukrų, gerai išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, pilame sultis ir dedame krakmolą. Išmaišome.
3. Į kepimo skardą dedame maždaug 2/3 šokoladinės tešlos, išlyginame, sudedame varškės masę ir ant viršaus išdėliojame šokoladinės masės likutį. Papuošiame likusiais sausainiais ir dedame kepti į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug 45 - 60 minučių.
4. Valgome visiškai atvėsusį.
2. Į varškę beriame cukrų, gerai išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, pilame sultis ir dedame krakmolą. Išmaišome.
3. Į kepimo skardą dedame maždaug 2/3 šokoladinės tešlos, išlyginame, sudedame varškės masę ir ant viršaus išdėliojame šokoladinės masės likutį. Papuošiame likusiais sausainiais ir dedame kepti į iki 170 laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug 45 - 60 minučių.
4. Valgome visiškai atvėsusį.
Ingredientai
* Pagrindui:
* 150 g šokolado;
* 100 g sviesto;
* 4 v. š. cukraus;
* 2 kiaušinių;
* 4 kupinų v. š. miltų;
* 1 v. š. kakavos;
* 0,5 a. š. kepimo miltelių;
* 175 g "Oreo" sausainių;
* Varškės sluoksniui:
* 800 g kreminės varškės;
* 8 v. š. cukraus;
* 2 kiaušinių;
* 1 citrinos nutarkuotos žievelės;
* 1 citrinos sulčių;
* 3-4 v. š. bulvių krakmolo.
* 150 g šokolado;
* 100 g sviesto;
* 4 v. š. cukraus;
* 2 kiaušinių;
* 4 kupinų v. š. miltų;
* 1 v. š. kakavos;
* 0,5 a. š. kepimo miltelių;
* 175 g "Oreo" sausainių;
* Varškės sluoksniui:
* 800 g kreminės varškės;
* 8 v. š. cukraus;
* 2 kiaušinių;
* 1 citrinos nutarkuotos žievelės;
* 1 citrinos sulčių;
* 3-4 v. š. bulvių krakmolo.
Siųsti atsiliepimą