Spagečiai su tunų padažu

Labai skanūs spagečiai su tunų padažu! Šį patiekalą nesunkiai pasigaminsite pagal mūsų svetainėje pateiktą receptą.

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Česnakus ir 2 bazilikų lapelius susmulkinkite. Alyvuoges supjaustykite žiedeliais, šakute sumaigykite ančiuvius, nuvarvinkite tunus, tiesiai skardinėje peiliu pasmulkinkite pomidorus.

2. Didelėje keptuvėje pakaitinkite aliejų ir minutę pakepkite česnakus, ančiuvius bei kaparėlius. Pridėkite tunus, alyvuoges, po kelių minučių krėskite pomidorus, gardinkite prieskoniais ir troškinkite 6-8 minutes, kol padažas sutirštės.

3. Per tą laiką spagečius išvirkite. Sūrį sutarkuokite smulkiomis drožlėmis.

4. Išdalykite makaronus į lėkštes, ant viršaus uždėkite padažo, pabarstykite sūriu, papuoškite likusiais bazilikų lapeliais ir patiekite.
Ingredientai
250 g spagečių
skardinės aliejuje konservuotų tunų (apie 150 g)
30 g ančiuvių
50 g kietojo sūrio
300 g savo sultyse konservuotų luptų pomidorų
šaukšto kaparėlių
50 g juodųjų alyvuogių be kauliukų
šaukšto aliejaus
2 česnakų skiltelių
baziliko šakelės
žiupsnelio malto cinamono
žiupsnelio maltų juodųjų pipirų
druskos
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button