Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tikro kalėdinio punšo receptas

Kalėdinis punšas geriamas karštas, jį virti nelengva, bet bene skaniausias iš karštų alkoholinių gėrimų. Jei tradicinis šampanas ar vynas ant stalo jau šiek tiek atsibodo, pabandykite kalėdinį punšą.

Pagaminsite per:20 min.
Kategorija:Gėrimai
Porcijos:4
Paruošimas
1. Rafinuotu cukrumi įtrinkite citrinos ir apelsino žievelę, užpilkite karšta arbata.

2. Tada trynius gerai išmaišykite su cukrumi.

3. Toliau maišykite trynius ir supilkite arbatos sirupą.

4. Toliau plakite mišinį ant ugnies 4-5 minutes. Jokiu būdu negalima leisti mišiniui užvirti.

5. Nukelkite nuo ugnies, įpilkite konjako, citrinos ir apelsinų sulčių. Gerai išmaišykite.

6. Išpilstykite į taures ar puodelius, patiekite ir gerkite karštą.
Ingredientai
* rafinuotas cukrus - 200 g
* stipri arbata - 200 g
* kiaušinių tryniai - 8 vnt.
* cukrus - 8 šaukštai
* citrina - 2 vnt.
* oranžinė - 1 vnt.
* konjakas arba romas - 200 ml
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas 0 / 5. Balsų skaičius: 0

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Skaitykite panašius straipsnius

Kitas straipsnis

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *