Jei grįžę iš parduotuvės namuose pastebėjote, kad pamiršote paimti pakuotę traškučių, nereikia bėgti atgal į prekybos centrą. Verčiau pasigaminkite bulvių traškučių namuose, nes tinkamų ingredientų greičiausiai rasite savo virtuvėje.
Pagaminsite per: | 20 min. |
Kategorija: | Užkandžiai |
Porcijos: | 3 |
Paruošimas
1. Bulves reikia nuvalyti, nuplauti ir supjaustyti kuo ploniau (maždaug popieriaus lapo storio).
2. Supjaustytas bulves nuplaukite šiltu vandeniu, tada palikite išdžiūti.
3. Kai traškučiai išdžius, pirštais įtrinkite druska ir prieskoniais, tada sudėkite traškučius ant lėkštės ir įdėkite į mikrobangų krosnelę.
4. Išimkite indą, kai bulvės įgaus rudą atspalvį.
5. Iš tokio bulvių kiekio gausite maždaug 3 porcijas natūralių ir skanių bulvių traškučių.
2. Supjaustytas bulves nuplaukite šiltu vandeniu, tada palikite išdžiūti.
3. Kai traškučiai išdžius, pirštais įtrinkite druska ir prieskoniais, tada sudėkite traškučius ant lėkštės ir įdėkite į mikrobangų krosnelę.
4. Išimkite indą, kai bulvės įgaus rudą atspalvį.
5. Iš tokio bulvių kiekio gausite maždaug 3 porcijas natūralių ir skanių bulvių traškučių.
Ingredientai
* 10 vidutinių bulvių
* nedidelis kiekis smulkios druskos
* mėgstamų prieskonių
* nedidelis kiekis smulkios druskos
* mėgstamų prieskonių
Siųsti atsiliepimą