Troškinta aviena su grybais

Lengvas ir paprastas receptas su grybais ir aviena. Pietums ar vakarienei.

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:3
Paruošimas
1. Pakepinti mėsą ant didelės ugnies 3-4 minutes keptuvėje.

2. Pridėti grybų ir porų ir kepti dar kelias minutes.

3. Pridėkite grietinėlės ir užvirinkite. Troškinkite ant mažos ugnies maždaug 10 minučių.

4. Pridėkite bruknių uogienės, išmaišykite ir pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
Ingredientai
400 g avienos be kaulų (ploni griežinėliai)
2 valgomi šaukštai margarino kepimui
150 g porų
250 g šviežių pievagrybių
300 ml grietinėlės (20% riebumo)
4 šaukštai bruknių uogienės
1 arbatinis šaukštelis druskos
½ arbatinio šaukštelio stambiai maltų pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button