Troškinta aviena su grybais

0
PASIDALINIMAI
0
PERŽIŪROS
Lengvas ir paprastas receptas su grybais ir aviena. Pietums ar vakarienei.

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:3
Paruošimas
1. Pakepinti mėsą ant didelės ugnies 3-4 minutes keptuvėje.

2. Pridėti grybų ir porų ir kepti dar kelias minutes.

3. Pridėkite grietinėlės ir užvirinkite. Troškinkite ant mažos ugnies maždaug 10 minučių.

4. Pridėkite bruknių uogienės, išmaišykite ir pagal skonį įdėkite druskos ir pipirų.
Ingredientai
* 400 g avienos be kaulų (ploni griežinėliai)
* 2 valgomi šaukštai margarino kepimui
* 150 g porų
* 250 g šviežių pievagrybių
* 300 ml grietinėlės (20% riebumo)
* 4 šaukštai bruknių uogienės
* 1 arbatinis šaukštelis druskos
* ½ arbatinio šaukštelio stambiai maltų pipirų
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!
Mindaugas Bružas

Mindaugas Bružas

Redaktorius Turite klausimų ar pastabų? Susisiekite: el. p. redakcija@kaipkada.lt

Susiję Įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.