Labai lengas ir greitas receptas - Tuno ir Avokado kotletai kepti kokosų aliejuje. Tobulas pasirinkimas, kai neturite daug laiko gaminti pietus ar vakarienę.
Pagaminsite per: | 30 min. |
Porcijos: | 12 |
Paruošimas
1. Nusausinkite tuną ir sudėkite į didelį dubenį
2. Įdėkite majonezo, Parmezano, prieskonių ir išmaišykite.
3. Supjaustykite avokadą, pašalinkite sėklą ir supjaustykite kubeliais.
4. Į dubenį sudėkite supjaustytą avokadą ir gerai išmaišykite.
5. Suformuokite 12 rutuliukų ir apvoliokite migdolų miltuose.
6. Į keptuvę įpilkite kokosų aliejaus ir pakepinkite kotletus iki aukso rudos spalvos.
2. Įdėkite majonezo, Parmezano, prieskonių ir išmaišykite.
3. Supjaustykite avokadą, pašalinkite sėklą ir supjaustykite kubeliais.
4. Į dubenį sudėkite supjaustytą avokadą ir gerai išmaišykite.
5. Suformuokite 12 rutuliukų ir apvoliokite migdolų miltuose.
6. Į keptuvę įpilkite kokosų aliejaus ir pakepinkite kotletus iki aukso rudos spalvos.
Ingredientai
* 1 stiklinė konservuoto tuno
* 2 šaukštai majonezo
* 1 vnt avokado
* 25 g tarkuoto Parmezano sūrio
* 30 g migdolų miltų
* Pusę a. šaukštelio česnako miltelių
* 1/4 a. šaukštelio svogūnų miltelių
* 100 g kokosų aliejaus
* 2 šaukštai majonezo
* 1 vnt avokado
* 25 g tarkuoto Parmezano sūrio
* 30 g migdolų miltų
* Pusę a. šaukštelio česnako miltelių
* 1/4 a. šaukštelio svogūnų miltelių
* 100 g kokosų aliejaus
Siųsti atsiliepimą