Puikus receptas, kuris patiks tiek vaikams tiek suaugusiems. Tarp kitko - puiki vakarienė!
Pagaminsite per: | 20 min. |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Varškę sutriname per sietelį arba šakute. Įmaišome plaktą kiaušinį, sviestą, manų kruopas ir dribsnius.
2. Paskutinius dedame miltus- tešlą užminkome tokią, kad būtų ne kieta ir vos vos liptų prie rankų. Paliekame pastovėti 10 min.
3. Braškes kruopščiai nuplauname, išimame kotelius. Imame maždaug graikinio riešuto dydžio tešlos gumulėlį, padarome „blyną“, dedame braškę į vidų ir uždarome.
4. Kiekvieną kukulį apvolioję miltuose dedame į verdantį vandenį ir verdam apie 3-4 min. poto, kai jie iškyla į paviršių.
5. Galima patiekti tiek su trintom braškėm tiek su grietine ar natūraliu jogurtu.
2. Paskutinius dedame miltus- tešlą užminkome tokią, kad būtų ne kieta ir vos vos liptų prie rankų. Paliekame pastovėti 10 min.
3. Braškes kruopščiai nuplauname, išimame kotelius. Imame maždaug graikinio riešuto dydžio tešlos gumulėlį, padarome „blyną“, dedame braškę į vidų ir uždarome.
4. Kiekvieną kukulį apvolioję miltuose dedame į verdantį vandenį ir verdam apie 3-4 min. poto, kai jie iškyla į paviršių.
5. Galima patiekti tiek su trintom braškėm tiek su grietine ar natūraliu jogurtu.
Ingredientai
* 200g varškės
* 1 kiaušinio
* 50g. manų kruopų
* 1 a.š. tirpinto sviesto
* 3 -4 v.š. miltų
* didelio v.š. avižų dribsnių
* 1 kiaušinio
* 50g. manų kruopų
* 1 a.š. tirpinto sviesto
* 3 -4 v.š. miltų
* didelio v.š. avižų dribsnių
Siųsti atsiliepimą