Virti varškėtukai

Virtų varškėtukų receptas, visai kaip vaikystėje!

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Varškę ištriname su cukrumi, druska, kiaušinių. Suberiame miltus ir suminkome tešlą. Tešla bus gana lipni. Miltuotomis rankomis padalijame ją ė 4 dalis, iš kiekvienos dalies suformuojame pailgus nestorus volelius, supjaustome juos gabalėliais.

2. Puode užverdame pasūdytą vandenį, sudedame varškėtukus, kai jie iškyla paverdame dar maždaug 3 - 4 minutes. Prieš tiekdami gerai nuvarviname vandenį.

3. Tiekiame su sviesto ir grietinės padažu, vos pabarstę cukrumi.
Ingredientai
200 g varškės
1 kiaušinio
150 g miltų
50 g cukraus
žiupsnelio druskos
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button