Virtų varškėtukų receptas, visai kaip vaikystėje!
Pagaminsite per: | 20 min. |
Porcijos: | 2 |
Paruošimas
1. Varškę ištriname su cukrumi, druska, kiaušinių. Suberiame miltus ir suminkome tešlą. Tešla bus gana lipni. Miltuotomis rankomis padalijame ją ė 4 dalis, iš kiekvienos dalies suformuojame pailgus nestorus volelius, supjaustome juos gabalėliais.
2. Puode užverdame pasūdytą vandenį, sudedame varškėtukus, kai jie iškyla paverdame dar maždaug 3 - 4 minutes. Prieš tiekdami gerai nuvarviname vandenį.
3. Tiekiame su sviesto ir grietinės padažu, vos pabarstę cukrumi.
2. Puode užverdame pasūdytą vandenį, sudedame varškėtukus, kai jie iškyla paverdame dar maždaug 3 - 4 minutes. Prieš tiekdami gerai nuvarviname vandenį.
3. Tiekiame su sviesto ir grietinės padažu, vos pabarstę cukrumi.
Ingredientai
* 200 g varškės
* 1 kiaušinio
* 150 g miltų
* 50 g cukraus
* žiupsnelio druskos
* 1 kiaušinio
* 150 g miltų
* 50 g cukraus
* žiupsnelio druskos
Siųsti atsiliepimą