Virti varškėtukai

Virtų varškėtukų receptas, visai kaip vaikystėje!

Pagaminsite per:20 min.
Porcijos:2
Paruošimas
1. Varškę ištriname su cukrumi, druska, kiaušinių. Suberiame miltus ir suminkome tešlą. Tešla bus gana lipni. Miltuotomis rankomis padalijame ją ė 4 dalis, iš kiekvienos dalies suformuojame pailgus nestorus volelius, supjaustome juos gabalėliais.

2. Puode užverdame pasūdytą vandenį, sudedame varškėtukus, kai jie iškyla paverdame dar maždaug 3 - 4 minutes. Prieš tiekdami gerai nuvarviname vandenį.

3. Tiekiame su sviesto ir grietinės padažu, vos pabarstę cukrumi.
Ingredientai
* 200 g varškės
* 1 kiaušinio
* 150 g miltų
* 50 g cukraus
* žiupsnelio druskos
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Back to top button