Vištienos blyneliai su kukurūzais ir pupelėmis

Šie blyneliai skanūs tiek šilti, tiek šalti, todėl puikiai tinka ir kaip pagrindinis patiekalas, ir kaip užkandis. Turbūt neatsiras tokio, kuriam jie galėtų nepatikti 🙂

Pagaminsite per:30 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Vištienos filė susmulkinkite per mėsmalę. Sudėkite į dubenį.

2. Smulkiai supjaustykite šparagines pupeles ir sudėkite kukurūzus į maltos mėsos masę. Išmaišykite.

3. Į gautą masę įmuškite kiaušinius, sudėkite smulkiai supjaustytų svogūnų, įberkite prieskonių. Gerai išmaišykite.

4. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite aliejų, šaukštu dėkite maltos mėsos masę ir kepkite blynus apie 5 minutes iš kiekvienos pusės. Skanaus!
Ingredientai
vištienos filė: 400 gramų
kukurūzai (šaldyti arba konservuoti): 100 gramų
šparaginės pupelės: 100 gramų
mažas svogūnas: 1 vnt
kiaušiniai: 2 vnt
druska: 1 šaukštelis
cukrus: 1 šaukštelis
malta paprika: 3/4 šaukštelio
malti juodieji pipirai: 1/4 šaukštelio
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button