Vištienos šlaunelės su česnakais ir salierais

Tai patiekalas, kurį paruošite greitai ir skaniai. Galite patiekti su šviežiomis daržovėmis arba bet kokiu jūsų mėgstamu padažu.

Pagaminsite per:70 min.
Porcijos:4
Paruošimas
1. Į dubenį sudėkite vištienos šlauneles ir pabarstykite pipirais bei druska.

2. Kubeliais supjaustykite salierus ir bulves.

3. Viską dėkite ant kepimo skardos. Viską apšlakstykite aliejumi, apibarstykite druska ir kariu. Sumaišykite.

4. Česnako galvas perpjaukite per pusę, sutepkite aliejumi, dėkite į šalia daržovių ir vištienos.

6. Dėkite į orkaitę įkaitintą iki 200 laipsnių. Kepkite, kol vištiena ir daržovės iškeps. Tai truks apie 45-50 minučių. Proceso metu periodiškai maišykite bulves ir salierus.
Ingredientai
* Vištienos šlaunelės 8 vnt
* Bulvės 4 vnt
* Salierai 300 g
* Česnako 2 vnt (galvos)
* Kario milteliai 1 šaukštelis
* Truputį aliejaus
* Druskos ir pipirų pagal skonį
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą

Jei radote klaidą, praneškite mums apie tai pažymėdami tekstą ir paspausdami Ctrl+Enter.

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Back to top button

Pranešimas apie klaidą

Šis tekstas bus išsiųstas mūsų redaktoriams: