Labai lengvas, bet nepaprastai skanus konservuotų žirnelių padažas, kuris tiks prie žuvies ir įvairios mėsos patiekalų.
Pagaminsite per: | 10 min. |
Porcijos: | 1 |
Paruošimas
1. Į indą ar dubenėlį supilkite be skysčio konservuotus žirnelius, įpilkite grietinėlės ir pagal skonį įdėkite druskos bei pipirų.
2. Viską sutrinkite elektriniu trintuvu. Turi gautis pakankamai tiršta tyrė. Svarbu nepadauginkite grietinėlės.
2. Viską sutrinkite elektriniu trintuvu. Turi gautis pakankamai tiršta tyrė. Svarbu nepadauginkite grietinėlės.
Ingredientai
* konservuotų žaliųjų žirnelių 300 g.
* grietinėlės 150 g.
* druskos pagal skonį
* maltų juodųjų pipirų pagal skonį
* grietinėlės 150 g.
* druskos pagal skonį
* maltų juodųjų pipirų pagal skonį
Siųsti atsiliepimą