Žalumynais įdaryti kiaulienos kotletai

0
PASIDALINIMAI
0
PERŽIŪROS
Žalumynais įdaryti kiaulienos kotletai. Tai idealus patiekalas vakarienei. Ypač jei juos verdate namuose! Garnyrui puikiai tiks bulvių košė su raugintais kaimiškais agurkais.

Pagaminsite per:60 min.
Kategorija:Mėsos patiekalai
Porcijos:4
Paruošimas
1. Nupjaukite plutelę nuo duonos ir užpilkite grietinėlę ant trupinių. Supjaustykite mėsą gabalais, sumalkite per mėsmalę kartu su duona, svogūnais ir česnakais. Įdėkite druskos ir pipirų, gerai išminkykite faršą. Įdėkite į dubenį, uždenkite ir laikykite šaldytuve 30 minučių.

2. Išvirkite 2 kietai virtus kiaušinius, atvėsinkite ir supjaustykite. Susmulkinkite petražoles. Sutarkuokite sviestą, sumaišykite su petražolėmis ir virtais kiaušiniais, įdėkite druskos.

3. Įkaitinkite orkaitę iki 160 ° C. Suformuokite maltą mėsą į 10 cm plokščią pyragą, centre įdėkite šaukštą įdaro ir suspauskite kraštus. Suplakite likusius kiaušinius su druska ir padėkite džiūvėsėlius į lėkštę. Kotletus panardinkite į kiaušinį, apvoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite karštame aliejuje iki auksinės rudos spalvos, perkelkite į kepimo skardą ir pašaukite į orkaitę 20 minučių.
Ingredientai
* 800 g kiaulienos kumpio;
* 1 didelis svogūnas
* 2 skiltelės česnako;
* 1 didelė krūva petražolių
* 4 kiaušiniai;
* 50 g sviesto;
* 3 baltos duonos riekelės;
* 150 ml grietinėlės;
* duonos trupiniai;
* alyvuogių aliejus;
* druskos, šviežiai maltų juodųjų pipirų - pagal skonį.
Kol kas įvertinimų nėra
Jūsų įvertinimas:
Siųsti atsiliepimą
Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!
Mindaugas Bružas

Mindaugas Bružas

Redaktorius Turite klausimų ar pastabų? Susisiekite: el. p. redakcija@kaipkada.lt

Susiję Įrašai

Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas.