Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip pasigaminti bulvių sultinio padažą? Vienas įdomesnių delikatesų
Maistas / Gėrimai

Kaip pasigaminti bulvių sultinio padažą? Vienas įdomesnių delikatesų

Kaip pasigaminti bulvių sultinio padažą
Dalintis

Daugelis žmonių dažnai verda bulves, nes jos yra puikus garnyras ir bulvių košės pagrindas. Tačiau vanduo kuriame buvo verdamos bulvės dažnai tiesiog nusunkiamas ir išpilamas. Pasirodo šį vandenį galima panaudoti. Jei žinosite, kaip iš skysčio pagaminti puikų padažą, nustosite jį pilti lauk.

Kaip pasigaminti bulvių sultinio padažą?

Ingredientai:

  • Stiklinė bulvių sultinio;
  • Nedidelis šaukštas garstyčių;
  • Didelis šaukštas obuolių acto;
  • Apie 30 g bet kokių šviežių žolelių;
  • 100 ml bet kokio nerafinuoto aliejaus;
  • Žiupsnelis cukraus, kmynų ir pipirų;
  • Druskos.

Paruošimo būdas:

  1. Pirmiausia dubenyje su aliejumi sumaišykite prieskonius, cukrų, reikiamą kiekį druskos ir obuolių actą. Konsistencija turi būti kuo vientisesnė.
  2. Po to kuo smulkiau supjaustykite žoleles ir sudėkite jas į padažą.
  3. Belieka supilti nurodytą kiekį bulvių sultinio ir išmaišyti.
  4. Šis padažas gali būti puikus salotų padažas arba padėti paryškinti daržovių, žuvies, mėsos ir paukštienos skonį. Jį taip pat galima patiekti su bet kokiu garnyru.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...

Kokio riebumo grietinė sveikesnė

Kada 30% riebumo grietinė sveikesnė už 10%? Tai pakeis jūsų požiūrį

Grietinė – nepamainomas produktas daugelio lietuvių virtuvėje, suteikiantis patiekalams sodrumo ir švelnumo....

Dideli ir traškūs ridikai

Ridikėliai praranda formą ir spalvą? Neišmeskite jų. Užtenka vieno veiksmo ir jie atgaus savo traškumą

Kaip išgelbėti suminkštėjusius ridikėlius? Net labiausiai suvytę gali atgauti savo traškumą, jei...

Tai gali sugadinti šašlyką

Visą gyvenimą šašlyką marinavote neteisingai: štai kodėl jis gaunasi kietas kaip padas

Kodėl taip dažnai vietoje sultingų ir aromatingų mėsos gabalėlių gauname sausą, kietą...