Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip virti grikius, kad jie būtų bent 2 kartus skanesni?

1 min. skaitymo

Paprasti grikiai pavirs tikru kulinariniu šedevru, jei verdant bus pridėta tam tikrų ingredientų. Pateikiame gardžių grikių su tunu, svogūnais ir marinuotais agurkais receptą.

Kaip paruošti skanius grikius?

  1. Pusantro puodelio grikių nuplaukite ir šiek tiek nusausinkite.
  2. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus (pakanka šaukštelio), suberkite kruopas ir kepkite ant didelės ugnies 5-7 minutes.
  3. Supilkite 2 puodelius verdančio vandens, pagal skonį įberkite druskos, sumažinkite ugnį ir virkite 10 minučių.
  4. Kol grikiai verda, puode apkepkite svogūną (1 vnt.). Tada į puodą suberkite grikius, sudėkite kubeliais supjaustytus marinuotus agurkus (2 vnt.) ir skardinę konservuoto tuno (aliejuje).
  5. Išmaišykite, kelias minutes kaitinkite, uždenkite, nukelkite nuo ugnies ir palikite 5-7 minutes pastovėti. Patiekalas paruoštas.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus