Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kodėl verdant ar kepant dešreles, jos sprogsta: ką darote ne taip?
Maistas / Gėrimai

Kodėl verdant ar kepant dešreles, jos sprogsta: ką darote ne taip?

Dešrelės plyšta
Dalintis

Kartais kai tingime ką nors pasigaminti, išsiverdame ar išsikepame dešrelių. Tačiau pasitaiko, kad jos suplyšta. Tai nereiškia, kad jos yra nekokybiškos. Taip atsitinka todėl, kad dešrelių apvalkalui gaminti naudojama natūrali medžiaga. Plastikiniai apvalkalai bet kuriuo atveju išliks nepažeisti.

 

Rekomenduojama dešreles 2-3 vietose subadyti šakute ir panardinti į verdantį vandenį.

Verdant jas galima dėti į šaltą pasūdytą vandenį ir kaitinti tik iki virimo, bet nepervirti. Jos netaps mažiau skanios, tačiau vis tiek bus patrauklesnės išvaizdos.

Kai kurie žmonės dešreles verda garuose arba kepa. Reikėtų pridurti, kad yra dešrelių, skirtų tik virti ir kepti. Todėl turėtumėte laikytis visų jų gaminimo taisyklių ir gaminimo termino.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Tai gali sugadinti šašlyką

Visą gyvenimą šašlyką marinavote neteisingai: štai kodėl jis gaunasi kietas kaip padas

Kodėl taip dažnai vietoje sultingų ir aromatingų mėsos gabalėlių gauname sausą, kietą...

Arbūzas suvyniotas į plėvelę

Kaip išsirinkti sultingą ir saldų arbūzą? Šių 5 ženklų pardavėjai jums niekada neatskleis

Vasaros karštis. Milžiniška krūva žalių, dryžuotų arbūzų turguje ar prekybos centre. Jūs...

Dūmai iš šašlykinės

Kodėl kepdamas šašlykus ant žarijų beriu druską: dalinuosi naudingu patarimu

Paruošti skanų, sultingą ir tolygiai iškeptą šašlyką ant žarijų – tai visas...

Tokia mėsa ne kiekvienam

Prabangos viršūnė: kilogramas šios jautienos kainuoja 500 eurų – atskleidžiame, kodėl ji ne kiekvienam

Jautiena yra puikus aukštos kokybės baltymų, geležies ir B grupės vitaminų šaltinis....