Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Makaronai niekada nesulips: kokias gudrybes turėtumėte žinoti
Maistas / Gėrimai

Makaronai niekada nesulips: kokias gudrybes turėtumėte žinoti

Makaronai daugiau niekada nesulips
Dalintis

Daugelis žmonių mėgsta makaronus dėl jų universalumo: makaronai dera su įvairiausiais garnyrais. Juos galima patiekti su mėsa, žuvimi, daržovėmis ar net tik su sūriu – rezultatas visada bus nuostabus.

Tačiau, kad patiekalas būtų ypatingai geras, reikia išsaugoti produktų tekstūrą. Jei makaronai sulimpa, jų negalima vadinti sėkmingu patiekalu.

Tačiau pasitelkę dvi paslaptis visada galite apsisaugoti nuo tokio scenarijaus.

Aliejus

Šią paslaptį aktyviai naudoja ir profesionalūs virėjai, ir patyrusios namų šeimininkės, o tai tik įrodo veiksmingumą. Gaminant maistą tereikia įpilti vieną didelį šaukštą paprasto aliejaus.

Jei norite išgauti lengvą skonio atspalvį, galite naudoti alyvuogių aliejų.

Sviestas

Apie šią gudrybę žino ne visi, nors ji taip pat labai veiksminga. Jau išvirus makaronus ir sudėjus juos į koštuvą, reikia iš karto įdėti gabalėlį sviesto.

Taip patiekalas taps skanesnis ir neleis makaronams sulipti.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Tai gali sugadinti šašlyką

Visą gyvenimą šašlyką marinavote neteisingai: štai kodėl jis gaunasi kietas kaip padas

Kodėl taip dažnai vietoje sultingų ir aromatingų mėsos gabalėlių gauname sausą, kietą...

Arbūzas suvyniotas į plėvelę

Kaip išsirinkti sultingą ir saldų arbūzą? Šių 5 ženklų pardavėjai jums niekada neatskleis

Vasaros karštis. Milžiniška krūva žalių, dryžuotų arbūzų turguje ar prekybos centre. Jūs...

Dūmai iš šašlykinės

Kodėl kepdamas šašlykus ant žarijų beriu druską: dalinuosi naudingu patarimu

Paruošti skanų, sultingą ir tolygiai iškeptą šašlyką ant žarijų – tai visas...

Tokia mėsa ne kiekvienam

Prabangos viršūnė: kilogramas šios jautienos kainuoja 500 eurų – atskleidžiame, kodėl ji ne kiekvienam

Jautiena yra puikus aukštos kokybės baltymų, geležies ir B grupės vitaminų šaltinis....