Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Marinuoti svogūnai be lašelio kartumo: tai idealus pasirinkimas bet kokiems užkandžiams ir salotoms!

1 min. skaitymo

Daugeliui salotų ir užkandžių svogūnus geriau marinuoti iš anksto – taip gerokai pagerinsite patiekalo skonį. Tačiau ne visada norima juos marinuoti naudojant paprastą actą, todėl ieškoma įdomesnių variantų.

Naujas svogūnų marinavimo variantas

Ingredientai:

  • svogūnai – 3 vnt;
  • druskos – 0,5 šaukštelio;
  • verdančio vandens – 1 stiklinė;
  • obuolių sidro acto – 1 valgomasis šaukštas;
  • cukraus – 1 šaukštelis.

Marinavimo procesas:

  1. Pirmiausia nulupkite svogūnus ir supjaustykite juos plonais pusžiedžiais. Sudėkite juos į gilų nedidelį dubenį.
  2. Dabar suberkite cukrų, įpilkite obuolių acto ir gerai išmaišykite.
  3. Tada viską užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite atvėsti, o kai vanduo atvės, visiškai nusunkite.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus