Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nustokite pilti skystį iš kukurūzų ir žirnių skardinių, jį galima panaudoti

1 min. skaitymo

Daugelis namų žmonių, atidarydami konservuotų kukurūzų ar žirnelių stiklainius, iš įpročio išpila skystį, kuriame jie buvo. Tačiau tai klaida, nes šis skystis puikiai tinka gaminant maistą, suteikdamas patiekalams intensyvesnį ir įdomesnį skonį.

Visų pirma, skystis iš konservuotų kukurūzų gali būti naudojamas kaip priedas sriuboms. Pavyzdžiui, nedidelis kiekis šio skysčio, įpiltas į barščius virimo metu, gali gerokai pagerinti jų skonį. Taip yra dėl to, kad kukurūzų sūrymas turi saldoką skonį, kuris gerai dera su kitomis barščių sudedamosiomis dalimis. Be to, šį skystį galima naudoti daržovių sriuboms ar padažams ruošti.

Panašiai nereikėtų išpilti ir konservuotų žirnelių skysčio. Jis gali pasitarnauti kaip puikus priedas barščių skoniui pagerinti ir puikiai tiks mėsos padažui. Dabar jau žinote, kaip lengva ir paprasta kai kuriuos patiekalus paversti aromatingesniais ir sodresniais.

Šaltinis: Sports.kz

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus