Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Restoranuose naudojami triukai: kaip pagerinti keptų bulvių skonį

1 min. skaitymo

Gudrybės arba triukai, kurias naudojasi restoranų šefai arba virėjai kepdami bulves. Keptas bulves galima vadinti tobulu patiekalu, ir jas moka pagaminti visi. Tačiau, kaip jas padaryti dar skanesnes. Yra keletas būdų.

Taukai ir svogūnai

Šis kepimo būdas žinomas jau seniai. Dėl jo patiekalas tampa dar aromatingesnis, skanesnis ir sotesnis. Pirmiausia keptuvėje ištirpinkite taukus, pakepinkite svogūną, tada sudėkite bulves.

Ypatingo skonio bulvės

Sviestas ir žolelės

Šis produktų derinys idealiai tinka bulvėms. Jis padės skonį padaryti rafinuotą ir suptilų. Pirmiausia apkepkite bulves. Tuo pat metu atskiroje keptuvėje ištirpinkite sviestą su žolelėmis ir česnaku, kelias minutes pakepinkite ant silpnos ugnies, tada sudėkite į bulves ir sumaišykite.

Prieskoniai

Prieskoniai tradiciškai dedami pabaigoje, likus kelioms minutėms iki patiekalo paruošimo. Jei tai padarysite per anksti, jie sudegs ir nesuteiks jokio skonio.

Sėkmingi deriniai bulvėms:

  • ciberžolė, imbieras, česnakas ir karis;
  • visų rūšių paprikų mišinys;
  • druska ir muskato riešutas;
  • Provanso žolelių mišinys;
  • saliero šaknis, džiovintos morkos, krapai ir petražolės.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Odeta Bartkevičiūtė – gamtos mokslų specialistė ir KAIPKADA.LT straipsnių autorė. Mano tekstuose atgyja mūsų planetos gamta, augalijos ir gyvūnijos pasaulis. Su aistra tyrinėdama gamtos reiškinius, dalijuosi vertingomis įžvalgomis, padedančiomis geriau suprasti mus supančią aplinką ir jos išsaugojimo svarbą.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus