Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Tris kartus skanesnės nei pirktos parduotuvėje: kaip pasigaminti naminių garstyčių

1 min. skaitymo

Pristatome pačias skaniausias namines garstyčias. Jas pasigaminti labai paprasta, todėl kviečiame išbandyti.

Naminės garstyčios

Sudedamosios dalys:

  • 90 g garstyčių miltelių (6 valgomieji šaukštai);
  • 250 g kopūstų sūrymo;
  • 0,5 arbatinio šaukštelio džiovinto imbiero;
  • 0,5 arbatinio šaukštelio acto (9%);
  • 0,5 arbatinio šaukštelio citrinos sulčių;
  • 0,5 arbatinio šaukštelio cukraus;
  • 1 arbatinis šaukštelis aliejaus (bekvapio).

Paruošimo būdas:

  1. Į dubenį persijokite garstyčių miltelius. Į jį supilkite džiovintą imbierą.
  2. Garstyčių sūrymas būtinai turi būti pašildytas, jis turi būti karštas. Į karštą skystį įpilkite citrinos sulčių, acto ir cukraus.
  3. Karštą sūrymą nedidelėmis porcijomis iš karto supilkite į dubenį su garstyčių milteliais. Po kiekvieno įpylimo greitai išmaišykite.
  4. Galiausiai supilkite aliejų. Naudokite sūrymą, kad garstyčios taptų norimos konsistencijos – tirštos arba skystesnės.
  5. Perpilkite į stiklainį, uždenkite rankšluosčiu, palikite kambario temperatūroje 6 valandas, o kitas 6 valandas padėkite į šaldytuvą. Po to padažą galima ragauti. Garstyčios gaunasi kvapnios ir labai aštrios – puikiai tinka prie mėsos.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus