Jei kepate ar gruzdinate maistą, turėtumėte žinoti medinio šaukšto triuką, kuris užtikrina puikius rezultatus. Yra kelios taisyklės, kurių reikia laikytis, kad tam tikri patiekalai puikiai pavyktų. Viena iš jų yra ta, kad, norėdami pasiekti geresnį kepimo rezultatą, neturėtumėte dėti maisto į keptuvę ar puodą per anksti. Aliejus ar riebalai tiesiog turi būti tinkamos temperatūros.
Tačiau kaip be termometro nustatyti ar aliejus jau įkaitęs? Yra paprastas medinio šaukšto triukas, kurį kiekvienas gali išbandyti pats be jokių papildomų daiktų. Jei ant medinio šaukšto susidaro daug burbuliukų, vadinasi, aliejus yra pakankamai karštas.
Medinio šaukšto bandymą atlikti labai paprasta: Viskas, ko jums reikia, yra šaukštas, pagamintas iš medžio. Įkaitinkite aliejų.
Tada tiesiog palaikykite medinio šaukšto galiuką aliejuje. Kai pasirodys maži burbuliukai, vadinasi, pasiekta tinkama temperatūra – ji turėtų būti apie 170 laipsnių Celsijaus.
Žinoma, bandymui galite naudoti ir kitus iš neapdoroto medžio pagamintus daiktus, pavyzdžiui, mentelę.
Mediena taip pat turi būti visiškai sausa.
Šaltinis: Chip.de
Parašyti komentarą