Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip apsaugoti pjaustymo lentą nuo žuvies kvapo: veikiantis metodas

1 min. skaitymo

Kaip žinote, paprasta citrina gali susidoroti su specifiniu žuvies „aromatu“. Tačiau dažniausiai ši veiksminga priemonė naudojama jau po žuvies apdorojimo. Aišku tokiu atveju kvapas vis tiek bus šiek tiek jaučiamas, nors ir ne toks stiprus. Ką daryti, kad kvapo visai nebūtų?

Pjaustymo lentos apsaugojimas nuo žuvies kvapo

Prieš pradėdami gaminti, pabandykite ant pjaustymo lentos papjaustyti rūgščius vaisius (citriną, apelsiną. greipfrutą) ir patrinti jų odeles į pjaustymo lentą.

Mediena puikiai sugers citrusinių vaisių kvapus. Tik tada dėkite išdarinėti žuvį. Baigus darbą belieka 5 minutes pjaustymo lentą paskalauti po karšto vandens srove.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus