Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Nedėkite česnakų į šaldytuvą: kodėl nereikėtų to daryti?

1 min. skaitymo

Sužinokite, kaip tinkamai laikyti česnaką. Daugelis žino, kad česnakas yra nepakeičiamas prieskonis gaminant maistą, tačiau būtent šio augalo laikymas namuose gali būti tikra problema. Česnakai greitai genda ir džiūsta, ypač jei laikomi šaldytuve.

Geriausias būdas išsaugoti česnako šviežumą

Geriausia vieta česnakams laikyti – tamsus ir sausas kambarys, kuriame temperatūra būtų 16-20 laipsnių. Tai gali būti, pavyzdžiui, ant stalo paliktas popierinis maišelis.

Vis dėlto yra dar viena gudrybė su liepsna. Česnako galą, kur buvo šaknys, reikia apdeginti liepsna. Tai padės jam ilgiau išlikti šviežiam. Po to česnakų galvutes reikia sudėti į sausą indą ir palikti tamsioje ir vėsioje vietoje.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus