Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip lengvai išvalyti žuvį: trys paprasti žingsniai

1 min. skaitymo

Jums reikia paruošti žuvį, bet nežinote, kaip ją tinkamai išvalyti? Parengėme išsamų vadovą, kuris padės greitai ir lengvai susidoroti su šia iš pažiūros sudėtinga užduotimi.

Susirinkite visus reikiamus įrankius

Jums reikės aštraus peilio, pjaustymo lentos, dubens su vandeniu ir šiukšlių maišo arba maisto atliekų konteinerio.

Nulupkite žuvį

Nulupus žvynus pašalinamas išorinis žuvies odos sluoksnis, kuris gali būti kietas ir nemalonus skoniui. Norėdami tai padaryti, tvirtai laikykite žuvį už uodegos, o žvynus nubraukite peiliu arba žuvies grandikliu.

Pašalinkite žuvies vidų

Pirmiausia padarykite nedidelį pjūvį išilgai žuvies pilvo, nuo išangės iki žiaunų. Būkite atsargūs, kad nepražiopsotumėte vidaus organų. Pirštais arba šaukštu pašalinkite vidinius žuvies organus, stengdamiesi atsikratyti viso virškinamojo trakto. Išplaukite ertmę vandeniu. Įsitikinkite, kad ši ertmė yra švari.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus