Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Absoliutus sukrėtimas – mergina sužinojo, iš ko „McDonald’s” gamina jos mėgstamą saldžiarūgštį padažą
Maistas / Gėrimai

Absoliutus sukrėtimas – mergina sužinojo, iš ko „McDonald’s” gamina jos mėgstamą saldžiarūgštį padažą

McDonald's padažai
Dalintis

Daugelis „McDonald’s” gerbėjų mėgsta valgant bulvytes užsidėti saldžiarūgščio padažo. Tačiau ar kada nors įtarėte, iš kokių ingredientų jis gaminamas? Šią informaciją atskleidė tinklaraštininkė Evan-May.

Jos paskelbtas vaizdo įrašas šia tema sulaukė daugiau kaip 242 000 peržiūrų ir 13 000 „patinka” paspaudimų. Mergina paklausė savo prenumeratorių: „Ar aš vienintelė nežinojau, iš kokių vaisių gaminamas padažas?”.

Ką „McDonald’s” naudoja saldžiarūgščiam padažui gaminti?

Vaizdo įraše ji pasakė, kad šio padažo pagrindinė sudedamoji dalis iš tikrųjų yra abrikosai, o ne ananasai ar mangai, kaip klaidingai manė kai kurie žmonės. Ši žinutė daugelį jos sekėjų privertė visiškai suglumti.

Kalbėdama apie savo atradimą, Evan-May sakė, kad buvo „sukrėsta iki širdies gelmių”, kai iš nuobodulio nusprendė perskaityti ingredientų sąrašą. Išvados privertė ją suabejoti kitais prieskoniais, nes ji suprato, kad yra labai daug prieskonių, kurių sudedamųjų dalių ji nežinojo.

„Daugelį metų valgiau McDonald’s saldžiarūgštį padažą su bulvytėmis ir man jis labai patiko… Niekada apie tai nesusimąsčiau, bet dabar domiuosi įvairiausiais pagardais… Pasirodo, visi buvo taip pat nustebę kaip ir aš. Taip pat sužinojau, kad abrikosai naudojami ir kario padaže”,- sakė tinklaraštininkė.

@evs_kii Did you know what fruit is in the sweet’n’sour from @mcdonaldsuk ♬ original sound – evs_kii

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Pirmosios vyšnios

Pirmosios vyšnios rinkoje – bet ar tikrai lenkiškos? Augintojai kalba atvirai: „Tai – neįmanoma“

Pirmosios vyšnios jau pasirodė didmeninėse parduotuvėse ir turguose, bet tarp vaisių augintojų...

Kokius kiaušinius rinktis

Minkštai ar kietai virti kiaušiniai? Kuris pasirinkimas geresnis norint numesti svorio?

Kiaušiniai – vienas populiariausių baltymų šaltinių, dažnai įtraukiamas į svorio metimo programas....

Jaunos bulvės

Jokių daugiau košių! Pažiūrėkite, kaip išvirti jaunas bulves

Mėgstate jaunas bulves, bet dažnai jos tampa vandeningos arba subyra? Nesijaudinkite –...

Voveraičių sezonas

Kaip skaniai ir teisingai paruošti voveraites: nuo miško iki lėkštės. Grybai jau miškuose

Lietuvoje voveraitės – vienos iš laukiamiausių vasaros gėrybių. Ryškiai geltonos, kvapnios, tvirtos...