Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip greitai atsikratyti keptos žuvies kvapo virtuvėje?

1 min. skaitymo

Kepant žuvį, ypač upinę, jos kvapas pasklinda ne tik virtuvėje, bet ir po visus namus. Kartais nepadeda net galingas gartraukis. Pasirodo atsikratyti žuvies kvapo gana paprasta. Tereikia žinoti keletą gudrybių.

Pavyzdžiui, galite naudoti actą. Tiesiog pavirkite 50 ml acto litre vandens 5 minutes. Acto kvapo garai sugers nemalonų keptos žuvies kvapą.

Galite naudoti citriną ir gvazdikėlius. Įpilkite į puodą šiek tiek vandens, įdėkite išspaustą citriną ir 3 gvazdikėlius, tada virkite 4-6 minutes. Taip pat gali padėti rozmarinas – į puodą su vandeniu įdėkite rozmarino šakelę ir užvirinkite.

Kaip išvengti žuvies kvapo kepant?

Kai pirmą kartą pradedate kepti žuvį keptuvėje, į aliejų įdėkite šakelę petražolių arba kalendros.

Taip pat galite naudoti žalias bulves. Nuplaukite bulves ir supjaustykite jas griežinėliais. Prieš kepdami žuvį, į keptuvėje esantį aliejų įdėkite keletą bulvių griežinėlių. Kepkite žuvį kartu su bulvių griežinėliais, bulvė sugers nemalonius aromatus.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus