Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Įpilkite pusę puodelio į verdantį vandenį su bulvėmis – nesigailėsite niekada
Maistas / Gėrimai

Įpilkite pusę puodelio į verdantį vandenį su bulvėmis – nesigailėsite niekada

Jaunos šviežios bulvės
Dalintis

Šis mažai žinomas triukas visiškai pakeis įprastą bulvių skonį. Bulvių virimas yra vienas paprasčiausių dalykų virtuvėje, todėl tikriausiai nesitikite, kad dar kuo nors nustebinsime. Tačiau ši mažai žinoma gudrybė visiškai pakeis įprastą maistą ir pagerins jo kokybę.

Taip paruoštos bulvės turi neįprastą skonį. Jei pavargote nuo įprastų variantų, būtinai išbandykite šį paprastą triuką. Be to, neįprastas gaminimo būdas turės įtakos ir patiekalo išvaizdai bei tekstūrai. Jis padės bulvėms išlaikyti malonią spalvą, jos nesudžius ir nesubyrės.

Ar jums jau įdomu, kas yra šis ingredientas? Tai populiarus produktas, kurį greičiausiai kiekvienas turi namuose. Kalbame apie citrinų sultis. Jos suteikia bulvėms visiškai naują, gaivų ir šiek tiek egzotišką skonį. Be to, šis priedas neleis bulvėms sutrupėti ir suirti. Bulvės bus ne tik skanios, bet ir puikiai atrodys lėkštėje.

Citrinų sultys

Tarp kitko, vietoj citrinos sulčių galite naudoti actą. Dėl to bulvių skonis bus sodresnis ir pikantiškesnis. Žinoma, tai skonio reikalas. Šį būdą verta išbandyti, nes bulvės ir actas yra tikrai puikus derinys. Bulvės atrodys šiek tiek panašios į traškučius, tačiau bus sveikesnės ir mažiau kaloringos. Išvirtas bulves galima pabarstyti prieskoniais ir patiekti supjaustytas griežinėliais kaip užkandį.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Stiklinė puode

Kodėl verdant mėsą puode dedama stiklinė – dalinuosi puikiu triuku

Neseniai lankiausi pas močiutę ir pastebėjau keistą dalyką. Ji įdėjo mėsą į...

Juodojo drakono arbata

Žalioji arbata ir juodoji arbata: kuri sveikesnė?

Pagal Healthline, pagrindinis skirtumas tarp žaliosios ir juodosios arbatos yra jų gamybos...

Buteliai su gazuotu vandeniu

Ne keturios, o penkios „kojelės“: atskleista didžioji plastikinių butelių paslaptis, slypinti jų dugne

Ar kada nors, atsisukdami gazuoto gėrimo butelį, susimąstėte, kodėl jo dugnas nėra...

Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...