Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip išsivirti tobulą pienišką ryžių košę: kulinarinės gudrybės

1 min. skaitymo

Košė gali būti puikus pusryčių pasirinkimas. Ji ilgam užpildo jus energija. Daugelis žmonių renkasi virti ryžių košę ne su vandeniu, o su pienu. Tokiu atveju košė būna sotesnė, aromatingesnė, minkštesnė ir malonesnės tekstūros.

Daugeliui pasitaiko, kad košė prilimpa prie puodo dugno, o kitiems nuolat išbėga per kraštus.

Tik dvi kulinarinės gudrybės padės jums išvengti tokių problemų

Pirmiausia ant puodo dugno užberkite šiek tiek cukraus, o keptuvės kraštus patepkite trupučiu sviesto. Tai neleis pienui išbėgti ir sutepti kaitlentės. Be to, pačioje pradžioje į puodą reikėtų įpilti šiek tiek šalto vandens, o tada supilti pieną ir ryžius. Patartina įpilti pieną po to, kai vanduo užvirs. Tai neleis ryžių košei prilipti.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus