Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip pasigaminti pačią skaniausią meduolių tešlą?
Maistas / Gėrimai

Kaip pasigaminti pačią skaniausią meduolių tešlą?

Meduolių tešla
Dalintis

Tokį skanėstą arbatai gali pasigaminti net pradedantysis. Procesas labai paprastas ir nereikalauja papildomų žinių apie maisto gaminimą. Tešlai paruošti reikės ypač įprastų produktų.

Meduolių tešla

6-8 porcijos

Reikės:

  • miltų – 400 g;
  • cukraus – 100 g;
  • pieno – 100 ml;
  • augalinio aliejaus – 50 ml;
  • kiaušinių – 3 vnt.

Meduoliams gaminti taip pat patartina naudoti kai kuriuos papildomus ingredientus. Pavyzdžiui, skonis bus ryškesnis, jei įdėsite 50 g kakavos miltelių.

Kepimo milteliais galite pagerinti tekstūrą ir padaryti meduolius purius. Užteks vos 5-10 g.

 

Kaip gaminti?

  1. Iš anksto iš šaldytuvo išimkite pieną ir kiaušinius. Jie turėtų būti kambario temperatūros.
  2. Persijokite miltus.
  3. Tada sudėkite visus ingredientus ir kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės.
  4. Iškočiokite tešlą. Naudodami stiklinę arba specialią formą išpjaukite būsimus meduoliukus.
  5. Kepkite skanėstus įkaitintoje orkaitėje (180 laipsnių) apie 20-25 minutes.

Į meduolių tešlą galite įdėti įvairiausių priedų, pavyzdžiui, džiovintų vaisių, kakavos, cinamono, džiovinto imbiero ir t.t. Meduoliams taip pat galite panaudoti cukraus glajų.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...