Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Marinuoti svogūnai be lašelio kartumo: tai idealus pasirinkimas bet kokiems užkandžiams ir salotoms!
Maistas / Gėrimai

Marinuoti svogūnai be lašelio kartumo: tai idealus pasirinkimas bet kokiems užkandžiams ir salotoms!

Naujas svogūnų marinavimo variantas
Dalintis

Daugeliui salotų ir užkandžių svogūnus geriau marinuoti iš anksto – taip gerokai pagerinsite patiekalo skonį. Tačiau ne visada norima juos marinuoti naudojant paprastą actą, todėl ieškoma įdomesnių variantų.

Naujas svogūnų marinavimo variantas

Ingredientai:

  • svogūnai – 3 vnt;
  • druskos – 0,5 šaukštelio;
  • verdančio vandens – 1 stiklinė;
  • obuolių sidro acto – 1 valgomasis šaukštas;
  • cukraus – 1 šaukštelis.

Marinavimo procesas:

  1. Pirmiausia nulupkite svogūnus ir supjaustykite juos plonais pusžiedžiais. Sudėkite juos į gilų nedidelį dubenį.
  2. Dabar suberkite cukrų, įpilkite obuolių acto ir gerai išmaišykite.
  3. Tada viską užpilkite verdančiu vandeniu ir palikite atvėsti, o kai vanduo atvės, visiškai nusunkite.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Arbūzas ir jo sėklos

Ar tikrai galima valgyti arbūzo sėklas? Išsiaiškinkime šį amžiną klausimą

Vasara neįsivaizduojama be sultingo, saldaus arbūzo gabalėlio. Tačiau mėgaujantis jo minkštimu, dažnai...

Stiklinė puode

Kodėl verdant mėsą puode dedama stiklinė – dalinuosi puikiu triuku

Neseniai lankiausi pas močiutę ir pastebėjau keistą dalyką. Ji įdėjo mėsą į...

Juodojo drakono arbata

Žalioji arbata ir juodoji arbata: kuri sveikesnė?

Pagal Healthline, pagrindinis skirtumas tarp žaliosios ir juodosios arbatos yra jų gamybos...

Buteliai su gazuotu vandeniu

Ne keturios, o penkios „kojelės“: atskleista didžioji plastikinių butelių paslaptis, slypinti jų dugne

Ar kada nors, atsisukdami gazuoto gėrimo butelį, susimąstėte, kodėl jo dugnas nėra...