Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Apelsinų pyragas, kuriam tereikia 3 ingredientų: saldus ir aromatingas desertas
Maistas / Gėrimai

Apelsinų pyragas, kuriam tereikia 3 ingredientų: saldus ir aromatingas desertas

Skanus apelsinų pyragas iš 3 ingredientų
Dalintis

Namie kepti visada įdomiau ir skaniau. Ir nemanykite, kad norint iškepti puikų desertą reikia daug laiko praleisti virtuvėje. Kvapnų, minkštą ir saldų skanėstą prie arbatos galima pasigaminti vos iš trijų ingredientų.

Kokių produktų reikia:

  • apelsinų – 3 vnt;
  • miltų – 230 g;
  • kondensuoto pieno – 400 g.

Patartina įdėti šiek tiek sviesto. Užtenka vieno gabalėlio.

Kaip pagaminti apelsinų pyragą?

  1. Nuplaukite du apelsinus ir užpilkite juos verdančiu vandeniu. Užvirus virkite juos tik penkias minutes. Tada vaisius supjaustykite dideliais gabalais. Iš jų pašalinkite sėklas.
  2. Naudodami trintuvą apelsinus paverskite tyrele. Tada į mišinį įmaišykite persijotus miltus ir kondensuotą pieną.
  3. Gerai išmaišykite tešlą ir supilkite ją į kepimo formą, išteptą sviestu.
  4. Desertą reikia kepti 180 laipsnių temperatūroje apie 40-50 minučių.
  5. Paruoštą pyragą apliekite pusės apelsino sulčių ir nedidelės dalies kondensuoto pieno mišiniu.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...