Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas

Kaip pasigaminti purius blynus be miltų: išgelbės slaptas ingredientas

1 min. skaitymo

Jums nebūtina turėti miltų, kad pusryčiams pradžiugintumėte save ir artimuosius gardžiais blynais. Galite pasigaminti puikų skanėstą iš manų kruopų ir kefyro. Patiekalas bus puresnis, minkštesnis ir kartu traškesnis.

Kokių ingredientų reikia:

  • kiaušinių – 2 vnt;
  • druskos – 1 žiupsnelio;
  • cukraus – 50 g;
  • manų kruopų – 350 g;
  • kefyro – 250 ml;
  • sodos – 1 šaukštelis;
  • augalinis aliejus – 200 ml.

Kaip kepti blynus be miltų?

  1. Pirmiausia reikia iš anksto pasiruošti visus ingredientus. Likus maždaug pusvalandžiui iki kepimo, geriau juos išimti iš šaldytuvo, kad būtų kambario temperatūros.
  2. Kiaušinius plakite su cukrumi ir druska, kol gausite vientisą masę. Tada supilkite kefyrą ir suberkite manų kruopas. Gerai sumaišykite tešlą ir palikite ją po maistine plėvele pusvalandžiui. Praėjus šiam laikui, galite įberti sodos ir vėl greitai išmaišyti tešlą.
  3. Blynus kepkite įkaitintoje keptuvėje su augaliniu aliejumi.
  4. Patiekalą galite patiekti su grietine ir uogomis. Tokiu atveju patiekalas bus daug kartų gardesnis.

Įvertink šį straipsnį

Suteikiame jums galimybę įvertinti mūsų turinį. Spustelėkite ant žvaigždės, kad įvertintumėte!

Vidutinis reitingas / 5. Balsų skaičius:

Kol kas nėra balsų! Būkite pirmas, įvertinęs šį įrašą.

Pasidalinkite šiuo straipsniu
Sekti:
Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.
guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus