Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai Kaip marinuoti svogūnus mėsai ir žuviai vos per pusvalandį: kulinarinės gudrybės
Maistas / Gėrimai

Kaip marinuoti svogūnus mėsai ir žuviai vos per pusvalandį: kulinarinės gudrybės

Svogūnų marinavimas per 30 min
Dalintis

Svogūnai pasižymi specifiniu aromatu ir skoniu. Todėl ne visi mėgsta naudoti šį priedą gaminant maistą. Tačiau jei daržovę marinuosite, ji taps minkštesnė ir malonesnio skonio, be to, puikiai derės su įvairiais ingredientais.

Šis procesas yra gana greitas. Svogūnus galite marinuoti vos per pusvalandį.

Kaip marinuoti svogūnus?

Trims svogūnams reikės 250 ml vandens, 3 šaukštų acto, dviejų šaukštų cukraus ir aliejaus. Be to, pasiruoškite šaukštelį druskos ir šiek tiek maltų pipirų.

Supjaustytus svogūnus sumaišykite su visais ingredientais ir palikite pusvalandžiui.

Tada marinatą reikia nusunkti, o daržovių gabalėlius apšlakstyti augaliniu aliejumi ir pabarstyti pipirų. Patartina svogūnus palikti tokioje būsenoje dar pusvalandį. Po to užkandį galima drąsiai patiekti.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...

Vandens virinimas keptuvėje

Kodėl prieš kepimą visada verdu vandenį keptuvėje: patyrusio virėjo paslaptis

Kai tik pradėjau karjerą virtuvėje, susidūriau su neįprastu gaminimo metodu, kuris mane...

Purių blynų receptas

Jokių kiaušinių ir pieno – idealiai purių blynelių receptas

Ypatingo dėmesio nusipelno receptai be pieno, sviesto ir kiaušinių. Pirma, tokius patiekalus...