Pradžia Straipsniai Maistas / Gėrimai „Stebuklingas” mėsos marinato receptas naudojant arbatą
Maistas / Gėrimai

„Stebuklingas” mėsos marinato receptas naudojant arbatą

Mėsos marinavimas su arbata
Dalintis

Yra daugybė būdų, kaip paruošti mėsą. Tačiau jei norite, kad mėsa būtų minkšta ir švelni, neapsieisite be marinato. Pavyzdžiui, mėsą galite marinuoti ne tik su actu, mineraliniu vandeniu ar majonezu, bet ir su arbata.

Marinuojame mėsa su arbata

Didelėje stiklinėje užplikykite porą pakelių bet kokios juodosios arbatos, o tada įdėkite nedidelius svogūno gabalėlius, keletą mėgstamų prieskonių bei druskos, kad skonis būtų dar ryškesnis.

Tada gautu gėrimu užpilkite mėsos gabalėlius keturioms valandoms. Gaminant paukštieną, marinavimui pakanka 30-60 minučių.
Užmarinuotą mėsą laikykite šaldytuve!

Po to mėsą nusausinkite popieriniais rankšluosčiais. Dabar galite drąsiai pereiti prie kito gaminimo etapo. Šią mėsą galima kepti orkaitėje, ant grotelių arba įprastoje keptuvėje. Ji nustebins jus savo minkštumu ir maloniu aromatu.

Įvertinkite šį straipsnį:

😡  
😕  
😐  
🙂  
😍  

Kraunami duomenys...

Autorius
Mindaugas Bružas

Esu KAIPKADA.LT portalo redaktorius, rašantis apie naujienas, įvykius ir praktiškus patarimus. Mano tikslas – suteikti skaitytojams aktualią informaciją. Padedu atrasti naudingas žinias ir pasidalinti svarbiausiais įvykiais, kurie gali turėti įtakos mūsų gyvenimui.

Parašyti komentarą

guest
0 Komentarai(ų)
Naujausi
Seniausi Daugiausiai balsavo
Įterpti atsiliepimai
Žiūrėti visus komentarus
Panašūs straipsniai
Juodojo drakono arbata

Žalioji arbata ir juodoji arbata: kuri sveikesnė?

Pagal Healthline, pagrindinis skirtumas tarp žaliosios ir juodosios arbatos yra jų gamybos...

Buteliai su gazuotu vandeniu

Ne keturios, o penkios „kojelės“: atskleista didžioji plastikinių butelių paslaptis, slypinti jų dugne

Ar kada nors, atsisukdami gazuoto gėrimo butelį, susimąstėte, kodėl jo dugnas nėra...

Ryto kava

Šis kavos priedas yra tikras riebalų šalintojas. Įdėkite šiek tiek ir pastebėsite rezultatus

Juodoji kava jau seniai vertinama ne tik dėl savo stimuliuojančių savybių, bet...

Lupama agurko žievelė

Ar reikia agurką lupti – sveika ar beprasmiška? Kas slypi šioje daržovėje?

Agurkai – metų daržovė. Tačiau nuomonės dėl jų lupimo išsiskiria. Vieni mano,...